Szórakozás

Vízbe fulladhatott Whitney Houston

Whitnew-Houston(1024x768).png (whitney houston, )
Whitnew-Houston(1024x768).png (whitney houston, )

A negyvennyolc éves dívára testőre talált rá egy szállodai szobában. Évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött.


Utolsó előtti útjára viszik Whitney testét (fotó: TMZ)

Meghalt Whitney Houston amerikai énekesnő. A díva holttestére helyi idő szerint szombaton talált rá testőre, aki azonnal riasztotta a mentőket. Ám Whitney Houstont már nem tudták visszahozni a halálból. A többszörös Grammy-díjas énekesnő negyvennyolc éves korában elhunyt.

Halálhíre futótűzként járja be az egész világot, sokkolva rajongóit és zenésztársait is. A közösségi oldalakon egyre csak gyűlnek a részvétnyílvánító bejegyzések, s Bobby Brown, a rosszéletű volt férj is gyászol.

Whitney Houston tragikus hirtelenségű halálának okait még vizsgálják, de az elméletek máris napvilágot láttak. A legbiztosabbnak az tűnik, hogy Whitney-re testőre talált rá a szobája fürdőkádjában, miután nem tudta elérni az énekesnőt. Így nagy a valószínűsége, hogy minden idők legtöbb díjjal kitüntetett dívája megfulladt. Mindezt egy eszméletvesztés előzhette meg, melyekre a szobájában talált vényköteles gyógyszerekre lehet következtetni. A rendőrség nem talált drogokat vagy alkoholt a hotelszobájában. Ám ez nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy Whitney ne fogyasztotta volna bármelyiket is halála előtt. Az énekesnő előéletét figyelembe véve a drogos, vagy alkoholos befolyáltság is közrejátszhatott a történtekben. Pontos információink viszont csak a boncolás és a toxikológiai vizsgálat után lesznek, amikre akár napokat is várni kell.

Időközben az is kiderült, hogy a rendőrök csak az elsőként a helyszínre érkező rokont engedték be a szobába. Ő azonosította Whitney testét. Így amikor pár órával később lánya, Bobbi Kristina megérkezett, már csak azt láthatta, ahogy a mentősök elszállítják a letakart holttestet.

További érdekességek, összefoglalók Whitney-ről: itt!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik