Szórakozás

Megműtötték a rákkal küzdő Fresh Andit

Rosszindulatú elváltozást találtak Fresh Andinál. Az énekesnőt megműtötték, most antibiotikumot szed és reménykedik a teljes gyógyulásban.

Szűnni nem akaró alhasi fájdalmakkal küzdött Fresh Andi, aki – bár rendszeresen jár orvosi vizsgálatokra – ezúttal érezte, hogy komolya a baj – írja a Bors. Mivel az énekesnő fájdalmai egyre csak fokozódtak, orvoshoz fordult. Ám pechére saját orvosa szabadságon volt. Bár a helyettes orvos mindent rendben talált, Andi mégsem volt nyugodt.

„Mégsem nyugodtam meg, mert a hasfájásom továbbra sem szűnt meg, ráadásul meg is ijedtem, mert az egyik barátnőm azt mesélte, hogy egy ismerőse 26 évesen méhnyakrákban halt meg. Nem vagyok hipochonder, de rossz érzés kerített hatalmába, ezért a barátnőim segítségével azonnal kerestem egy másik doktort” – mondta a Fresh Andi.

A második vizsgálat azonban sokkolta Fresh Andit, akinek kideült, azonnali beavatkozásra van szüksége.

„A doktor sürgősségi rákszűrést kért. Egy óra múlva már meg is volt az eredmény. Pozitív… Megnyílt alattam a föld. Az orvos arra kért, hogy másnap vonuljak be műtétre. Alig emlékszem rá, hogy mentem el a kocsimig. A torkomban egy hatalmas gumó volt, megszólalni sem tudtam a döbbenettől és a félelemtől. Hogy mire gondoltam? Arra, hogy hogy történhet ez velem. Fiatal vagyok még ahhoz, hogy meghaljak. Harmincéves leszek, szülni szeretnék, élni szeretnék. Az anyukámat hívtam először, artikulátlan hangon üvöltve, bőgve próbáltam elmondani neki. Szörnyű volt. Ő is sírt, és csak nyugtattatott, hogy ne féljek, minden rendben lesz” – nyilatkozta a Borsnak az énekesnő, aki a műtétet követően otthonában lábadozik, s pozitívan tekint a jövőbe.

„Hatvan nap múlva megyek kontrollra, remélem, minden rendben lesz. Szeretnék szülni is, de az egyelőre csak a középtávú terveim között szerepel. Most a gyógyulásra koncentrálok és arra, hogy felhívjam a lányok, nők figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára” – nyilatkozta a napilapnak a nehéz időszakon túllévő énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik