Szórakozás

Rubint Réka nimfomániás

Rubint Réka azt állítja, az átlagosnál jobban szereti a szexet. Férje, Norbi pedig egyenesen kötelezővé tenne minden párnak napi két együttlétet.

A TV2 Aktívjában elhangzott legújabb kutatások szerint az ideális szexuális együttlét 7 és 13 percig tart csupán. A műsor riportere Rubint Rékát és Schobert Norbit faggatta e témáról, akik nem bizonyultak szégyellősnek.

Réka nem először mesélt hálószobatitkaikról, nemrégiben azt is elárulta, hogy milyen zene az, ami őt lázba hozza az ágyban. A fitneszlady elmondása szerint, ő egy „nimfomán Rák”, és ha egy-két nap eltelik szex nélkül, hozzá sem lehet szólni. Réka hozzátette, szerencsére Norbinak is nagy a szexuális étvágya, ezért ők minden nap összebújnak.

“A gyerekek száma is mutatja, hogy az intim együttlét mennyire fontos nekünk” – mondta Réka, Norbi pedig arról beszélt, hogy az intenzív sport is hozzájárul a nagyobb szexuális étvágyhoz. Az életmódtanácsadó – ha lehetne- napi két aktust tenne kötelezővé mindenkinek: reggel ébresztőnek, este pedig nyugtatónak ajánlja Norbi a szexet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik