Szórakozás

Íme, a legidősebb Megasztár-jelölt

Csaknem százhúsz emberből választotta ki a Megasztár zsűrije azt a huszonnégyet, aki élő adásban is megmutathatja magát. A sok izgalmas arc között "legek" is feltűntek. Volt, akinek élete legnagyobb tétjét jelenti a tehetségkutató, de megismerhettük a legidősebb Mega-jelöltet, Jutkát is.

Volt, aki azért jelentkezett a Megasztárba, hogy legalább egyszer nagyobb közönség elé állhasson, volt, aki csak brahiból mérettette meg magát, de jócskán akadtak olyanok is, akik a nagy áttörést várják a TV2 tehetségkutatójától. A műsorkészítők és a zsűri tagjai már tudják, melyik az a 24 énekes, aki a párbajadások alatt élő műsorban szerepelhet. Péntek este ez már a nézők előtt sem lesz titok. Ahogy lenni szokott, a legújabb széria válogatóján is különösebbnél különösebb arcok tűntek fel. Hogy mekkora sikerrel, kiderül.

A legelszántabb…

Szakos Andreánál például nem babra megy a játék. “Az életem múlik rajta” – jelentette ki. A Tiszavasváriban élő fiatal tehetség több más holmi mellett laptopját és a karácsonyra kapott, vadonatúj mobiltelefonját adta el, hogy vonatjegyet vehessen, és ott lehessen a válogatón. Andi családja szegénységben él, a vizet többutcányiról viszik a házba, a vezetéket elkötötték, jelenleg használati tárgyaik eladásából élnek. A lány nem titkolja, bízik benne, befut a Megasztárban, és ezzel jobb anyagi helyzetbe kerül. Neki valóban élete nagy lehetősége lehet az énekverseny.

A legidősebb

Az idei Megasztár-válogató talán legnagyobb szenzációja a nyolcvanéves Jutka. A szigetszentmiklósi asszony saját bevallása szerint hetvenévesen ébredt rá, hogy művésznek született, azóta fest, verseket ír és énekel. Hogy mi célból döntött úgy, hogy ringbe száll, nem árulta el, mi pedig egyelőre azt nem tesszük közzé, továbbjuttatta-e a zsűri.

A legegzotikusabb

A brazil származású Thiago Bertoldi magyar származású mecénásának köszönhetően három éve tanul a budapesti Zeneakadémián, most pedig úgy döntött, megcélozza az Év hangja címet. A fiú nevetve mesélte, karaokepartikon derült ki, hogy jó hangja van, tud és szeret is énekelni. Thiago bevallotta, barátai nevezték be a Megasztárra. Ők talán jobban hisznek benne, mint ő saját magában. A tanulás mellett kamionsofőrként dolgozó fiú nem szégyellősködött, és igazán kieresztette hangját a zsűri előtt. Hogy ez mire volt elég, hamarosan kiderül.

A legbátrabb

A húszéves Klippel Dávidot már most úgy emlegetik, hogy akár a Megasztár 6 legnagyobb meglepetése is lehet. A végtaghiánnyal született fiút eddig szülei óvták a megmérettetéstől, ám most úgy döntött, a nagyközönség előtt is megmutatja magát, ha lehet. Dávid már gyerekkorában is muzikális volt, családját lenyűgözte a tehetsége, arra azonban kíváncsi volt, hogy egy szakmai zsűri előtt is megállná-e a helyét. “Ismeretlen embereket szeretnék megfogni” – vallja. “Szeretném azt az érzést átélni, amikor valaki példakép lehet. Szeretnék példakép lenni kisgyerekek számára is” – tette hozzá. Hogy a Top24-be bekerült-e, nemsokára megtudjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik