Szórakozás

Begyógyszerezve állt színpadra Tóth Gabi

Mindent beleadott a szombati megmérettetésen Tóth Gabi, aki igyekezett legjobb formáját nyújtani a versenyen. Pedig az énekesnő megrendült egészséggel lépett színpadra.

Már az Eurovíziós Dalfesztivál hazai élő közvetítése előtt is gőzerővel készült a megmérettetésre Tóth Gabi, akinek nagy álma, hogy Bakuban ő képviselje hazánkat. Az élő show előtt az énekesnő a távlati terveken túl szívesen mesélt videoklipjéről, melyet a műsor előtt nem sokkal forgatott.

„Amerikai stílusú videoklipet szeretnénk készíteni. Annyit elárulhatok: nagyon extrém lesz, hiszen egy bauxitbánya adja a színhelyet. Romos helyszíneken forgatunk majd, nagyon várom az egészet” – mondta akkor az énekesnő, aki talán nem is sejtette, hogy mi vár rá a klipforgatás után. A felvétel alkalmával ugyanis csúnyán megbetegedett, s bár Tóth Gabi így is remekül festett a Dal című műsor színpadán, szemmel láthatóan mégsem volt minden rendben vele. Az énekesnő mindent beleadott, és a hangok is a helyén voltak, ám a tekintete mégis úgy tűnt, leginkább a láztól csillog, nem pedig a zsűri véleményétől. Feltételezésünket az énekesnő is megerősítette.


Fotó: MTI / Mohai Balázs

„Valóban nem voltam jól, hiszen sikerült megbetegednem, méghozzá pont a klipforgatás alkalmával” – nyilatkozta a Hír24-nek az énekesnő, aki pénteken még küzdött kirobbanó formájáért. „Sikerült egy petefészek-gyulladást összeszednem akkor, amikor a klipet forgattuk. Pénteken még az ügyeleten voltam, hogy gyógyszerekkel javítsanak az állapotomon, és szerencsére mindez sikerült is. Örülök, hogy a közönség továbbjuttatott” – mondta az egykori megasztáros, aki nem hagyja, hogy a rosszakarók letörjék lelkesedését. „Rögtön az adás után megindult az áskálódás, hogy egyeseknél nem volt jó a hangtechnika. Egy profi előadónak minden szituációban a legjobbat kell nyújtania. Akkor is, ha épp nem szól a mikrofonja. Többen pedig panaszkodtak, hogy nem lehetett szavazni. Engem a közönség szavazott a továbbjutók közé, úgyhogy az SMS-ek igen is jöttek. Hálás vagyok a közönségnek, hogy engem juttatott tovább” – nyilatkozta a boldogságban úszó Tóth Gabi, akit szerelme is elkísért a versenyre. Így az énekesnő egyszerre örülhetett a továbbjutásnak és szerelme jelenlétének egyaránt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik