Szórakozás

Leszámolhat végre kondásmelójával Győzike?

Gáspár Beának főzőműsora lesz, Győző pedig állattenyésztéssel foglalkozó adásokat szeretne csinálni – mesélte a Hír24-nek.

Jó ideje hallani a Gáspár família anyagi nehézségeiről. A házaspárnak jelenleg nincs televíziós műsora, Győzi temetkezési vállalkozása pedig nem úgy alakult, ahogyan arra számított. Bea korábban a Hír24-nek arról számolt be, hogy éppen a tévés múltjuk miatt sem találnak maguknak civil munkát.

Úgy tűnik azonban, hogy most ismét jobb jövőben reménykedhet az ismert család. Győző a Hír24-nek elárulta, Beának hamarosan főzőműsora lesz. A részletekről ugyan egyelőre nem akartak beszélni, de azt nem titkolják, bizakodóak.


Fotó: Story4

A showman arról is beszámolt, bár jelenleg kondásként dolgozik, nem adta fel, hogy visszatérjen a showbizniszbe. Igaz, azzal sincs baja, ahogyan most él, pedig korán kell és nem éppen a legirigyeltebb munkát végzi. Eteti, itatja a jószágokat, takarít, gyakorlatilag mindent elvégez, amit az állatok körül kell. Sőt az utóbbi napokban már nemcsak malacokkal, hanem birkákkal is foglalkozik. Azt mondja, a kondáslétben legjobban a nyugalmat szereti, azt, hogy a telepen nincs térerő, így nem tudják őt mindenféle emberek zaklatni.

Mindezek mellett Győző szeretne visszakerülni a tévéképernyőre is. Már azt is kitalálta, milyen műsort csinálna szívesen. Vágya egy állattenyésztéssel foglalkozó magazin, ahol, ahogy fogalmazott: “sok állatot mutatna be”.

Korábban a Hír24 arról is beszámolt, hogy a Gáspár családnak egyelőre semmiféle munkát nem ajánlott fel az RTL Klub, pedig saját műsorukkal jelentős nézettséget és vélhetően nem kevés pénzt hoztak annak idején a csatornának. Mindazok ellenére, hogy anyacsatornájuk jelenleg nem foglalkoztatja Győziéket, ő mégis hűséges marad. Egyik alkalommal például a showman elárulta, a TV2 át akarta őt csábítani és bár zsíros ajánlatot tettek nekik, ő nem fogadta el. Úgy érezte, egy ekkora váltás nem fér bele az értékrendjébe, és inkább szűkös anyagi körülmények között él, mintsem hátat fordítson az RTL Klubnak. Győzike végül hozzátette: nagyon kíváncsi arra, hogy ezek után legközelebb mivel támadják majd őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik