Szórakozás

BB Évi: Önálló életre alkalmatlan

Feltehetően végleg otthonba kerülhet BB Évi, aki már képtelen ellátni önmagát! Nem beszél és semmire nem emlékszik.

Sokadszorra is pszichiátriára került BB Évi, akit azonban a napokban próbaként hazaengedtek a hosszas kezelés után – értesült a Hír24. A valóságshow nyertese ugyanakkor képtelen ellátni önmagát: az evés-ivás, a tisztálkodás, sőt az öltözés is gondot okoz neki, a jelek szerint nem kizárt, hogy ezúttal már végleg egy otthonba kell majd bevonulnia, ahol a nap huszonnégy órájában gondját viselik.

Úgy tudjuk, hogy Évi a skizofrénia egy súlyos fajtájával küzd, talán ezért is fordulhat elő, hogy immáron nyolc éve betegeskedik, és csak időszakosan javul az állapota. Információnkat Évi egy neve elhallgatását kérő ismerőse is megerősítette, nyilatkozni azonban nem kívánt.

A kaposvári lány legutóbb tavaly nyáron állt talpra betegségéből. Szinte teljesen egészségesnek tűnt, mosolygott, tervezte a jövőt, kereste a szerelmet. Még több televíziós interjút is adott, és mindenki megdöbbenésére az a szerény, mosolygós lány ült a kamerák kereszttüzében, aki immáron tíz évvel ezelőtt egy országot meghódítva nyerte meg a BB első szériáját. Aztán egy ideje ismét kikapcsolta a mobiltelefonját, és a jelek szerint újra kicsúszott a lába alól a talaj. A hírek szerint egy szerelmi csalódás törte össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik