Szórakozás

BB Évi új életet kezd

A Big Brother 1 győztese most éppen jól érzi magát, és tele van tervekkel.

Párkányi Éva sokáig csak elszomorító híreket szolgáltatott magáról: rossz párválasztás, gyerek körüli problémák, iszákosság, kimerült idegi állapot. Évi azonban most új életet kezdett, és nem adja fel – számolt be az Aktív című műsor.

A szegény sorsút lány 8 évvel ezelőtt ismerte meg az ország BB Éviként. A TV2 valóságshow-jában sokan szurkoltak a szerethető, de labilis lelkű játékosnak, aki végül el is vitte a Big Brother álomnyereményét, a 16 millió forintot. De nem sokkal ezután aggasztó hírek láttak napvilágot a boldog győztesről, aki egyre mélyebbre és mélyebbre süllyedt: elherdált nyeremény, kétes kapcsolatok, elveszített gyermekek.

Az Aktív pár napja meglátogatta csöndes, vidéki otthonában az egykori valóságshow-hőst. Évi szembe nézett betegségével, legyőzte és most már jól van, újra rendezett, egyszerű életet kezd élni. Hónapok óta egy helyi kis presszóban dolgozik pultosként. A vendégek imádják, a volt tévésztár pedig ebből merítve, megpróbál új életet kezdeni, és hisz benne, hogy a sok rossz után végre jó következik.

AJÁNLOTT LINKEK:

BB Évi kocsmai pultosként kezdett új életet (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik