Szórakozás

Csúnyán átverte barátnőjét a TV2 fiatal sztárja?

Exei szerint szélhámos az ÖsszeEsküvők Marcija. Mása például azt állítja, átverte a fiú, így a jövőben elzárkózik az intim kapcsolat elől.

Nem érti egykori barátnői viselkedését az ÖsszeEsküvőkből megismert Marián. Amíg korábbi kedvese a Facebook oldalán tálal ki a fiúról, addig Mása a Hír24-nek mesélt csalódásáról. Mint ahogyan korábban megírtuk, az orosz lány úgy érzi, Marci másodszor is átverte, így a jövőben semmiféle magánjellegű kapcsolatot nem szeretne vele kialakítani.


Fotó: TV2

Az ajkai fodrászfiú elmesélte, minden bizonnyal mindkét lánynak rosszul esett, hogy ő már Petrával jár, de mindemellett nem érzi magát szélhámosnak. “Lillával megpróbáltuk újra a valóságshow után, de nem működött. Akkor még valóban csak rá vágytam, csak őt szerettem. Egyébként az új barátjával jóban vagyok, de Lilla facebookos mocskolódását nem értem. Azt azonban beismerem, hogy feltörtem az oldalát, csak hogy bosszantsam” – mesélte Marián.

Az ÖsszeEsküvők botrányhőse arról is mesélt, hogy komoly tervei voltak Másával. “Megszerettem a gyerekeit is, jó volt vele, de ő soha nem ért rá, és úgy hallottam mással is van kapcsolata. Nekem pedig közben valóban alakult valami Petrával. Lassan Budapestre költözöm, együtt fogunk dolgozni, és majd meglátjuk, mi lesz. Egyelőre úgy érzem, hogy a legjobbakat hozzuk ki egymásból” – tette hozzá Marián.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik