Szórakozás

Cserbenhagyásos gázolással gyanúsítják Szabó Zsófi kedvesét

A Hír24 információi szerint a Fradi egykori vezére, Berki Krisztián ellen nyomozás indult cserbenhagyásos gázolás miatt.

Meglepő közleményt jutattak el tegnap éjjel a szerkesztőségünkhöz: kiderült, Szabó Zsófi párját, a playboyként is elhíresült Berki Krisztiánt cserbenhagyásos gázolással gyanúsították meg. A Dr. Koltai Ügyvédi Iroda által eljutatott közlemény szerint a Fradi egykori vezére 2011. november 21-én az Alkotás utca és a Márvány utca kereszteződésénél karambolozott M. Norberttel. A baleset a hírek szerint azért történt, mert Berki a pezsgőmetál színű Bentleyével hirtelen váltott sávot, ekkor pedig a mellette haladó motorkerékpár oldalát meglökte, és ezzel M. Norbertet nekisodorta egy parkoló autónak. A szerencsétlenül járt férfi a földre zuhant, és csak az eset szemtanúi segítettek rajta, hogy egyáltalán talpra tudjon állni. Ugyanis úgy tudni, Szabó Zsófi kedvese hiába észlelte, hogy balesetet okozott, mégis továbbhajtott. Később, hosszabb idő elteltével mégis visszament a helyszínre, a felelősségét ekkor már elismerte ugyan, ám azt, hogy hívjon-e orvosi segítséget, elmulasztotta megkérdezni. Igaz, az anyagi kár megtérítéséről ekkor még biztosította az áldozatát Berki – legalábbis az ügyvédi iroda közleménye alapján.

A baleset során az áldozat nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, ráadásul nem csekély anyagi kára is keletkezett, Berki Krisztián heteken át ígérgette M. Norbertnek, hogy rendezi a kárt, illetőleg a felelősségét elismerő nyilatkozatot kitöltve átadja az áldozata részére, erre azonban hetek múltán sem került sor. A későbbiekben már nem ismerte el a felelősségét a baleset okozásában, sőt, az ügyvédi iroda a megadott telefonszámon eredménytelenül próbálta utolérni őt. Berki Krisztián a felelősséget elismerő nyilatkozatát is visszavonta. Valószínűleg ez volt az utolsó csepp M. Norbert poharába, ugyanis a férfi feljelentést tett, és a napokban már ki is hallgatták őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik