Szórakozás

Multimilliomos grófot fogott magának Pippa

Szorosabbra fűzte viszonyát legjobb barátjával Katalin hercegnő méltán népszerű hugicája.

Hercegnővé lett nővére nyomdokaiban jár Pippa Middleton, már ami a nemes párválasztást illeti. Bár Ődögösségének “csupán” egy gróf jutott, és nem egy herceg, de sok oka nem lehet a panaszra. George Percy családja egy elhanyagolhatónak nem nevezhető 315 millió fontos vagyonnal rendelkezik, aminek ő lesz az egyedüli örököse. Emellett a kékvérű família tulajdonát képezi az Alnwick-kastély, ami a Harry Potter-filmekben a Hogwarts varázslóiskolának ad otthont.

Pippa és George ismeretsége nem új keletű, ugyanis a főiskolás évek óta a legjobb barátok. Sőt végzősként már volt egy kis futó románcuk, de akkor nem fordult komolyabbra a kapcsolatuk. Viszont amikor Philippa hosszú huzavonát követően végleg kiadta az útját Alex Loudennek, a gróf úr lecsapott a lehetőségre, és a vigasztalás közepette lángra lobbantotta a kisebbik Middleton-lány szívét. December óta pedig úgy turbékolnak, mint a galambok, és szinte egy percre sem engedik el a másikat.

A Middleton szülők most már végképp büszkék lehetnek magukra, amiért drága elitiskolába küldték szemük fényeit annó, hiszen Kate is a főiskolán csapott le Vilmosra, és Pippa is hasonló körülmények közt talált rá boldog jövője biztosítékára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik