Élet-Stílus

Pippa popója még mindig menő, neked is lehet olyan

Hiába telt el több mint fél év a királyi esküvő óta, a jó fenekű kishúg továbbra is a figyelem középpontjában áll híres testrészével együtt.

Pippa Middleton talán maga sem hitte volna, hogy Jennifer Lopez után ő lesz a következő „fenékikon”, pedig Vilmos és Katalin áprilisi esküvője óta folyton szóba kerül a hátsója. Míg testvére nevével kis délutáni ruhákat árulnak, addig Pippa a kitömött bugyogók nagyasszonya lett. Igaz, csalással vádolta meg egy plasztikai sebész! Lesley Reynolds Khan, a Harley Skin Klinka orvosa arra célozgatott, hogy valójában ilyen push-up fehérneműt viselt híres koszorúslány ruhája alatt.

Ennek örömére például a Debenhams is kijött hasonló alkalmatossággal, az Invisible Shaping Bum Boosters azt ígéri, hogy beépített párnáinak hála öt centivel lesz kiemelkedőbb a popó. Az egyik úttörő egyébként a Bubbles Bodywear nevű cég volt ezen a kényes területen, szintén kitömött alsó ruházattal próbálta a buborékfenékkel megörvendeztetni a kis hátránnyal születetteteket, de a Triumph is jelentkezett egy Trendy Push-Up hipsterrel, illetve az OTTÓ-tól is lehet rendelni fenékgömbölyítő alkalmatosságot.

Már csak el kell képzelnünk azt a romantikus és/vagy szenvedélyes estét, amikor a „szerencsés” férfi elkezdi kihámozni élete nőjét szép lassan a fenékemelő farmerből, majd leveszi róla a szilikonbetéttel kipárnázott, balconette melltartót, utána lehúzza az alakformáló harisnyát, végül jöhet a push-up bugyogó… Vajon milyen érzés lehet szembesülni azzal, ahogy az álomalakú 120-60-90 átalakul egyszerű, hétköznapi 75-80-120 centivé?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik