Szórakozás

Titkos fotók Pippa és Harry románcáról

Eddig csupán a nép vette szájára Pippa Middleton és Harry herceg állítólagos románcát - ám egy fotósnak sikerült is lencsevégre kapnia.

Vilmos herceg és Kate Middleton áprilisi esküvője egészen addig szólt a boldog párról, amíg a menyasszony húga meg nem jelent a színen. Pippa azóta is a világ egyik legnagyobb szexszimbólumának számít, akit többek közt Harry herceg is szeretett volna meghódítani. Egy most megjelent fotósorozat alapján pedig kijelenthető, hogy nemcsak kilátásba helyezte ődögössége elcsábítását, hanem véghez is vitte. Az egyik képen ugyanis a kisebbik Middleton lány hátsóját markolássza a Kisherceg a királyi lagzin. Egy másikon pedig Philippa oson ki Harry szobájából, miközben csak a trónörökös katonai zubbonya van rajta. Ami nem úgy került rá, hogy átöltözős bulit tartottak…

Fotó: Alison Jackson

A meghökkentő fotók azonban hiába tűnnek igazinak, nem azok, csupán Alison Jackson alkotásai. A művésznő azzal vált ismertté, hogy sztárok hasonmásait kapja lencsevégre erős bulvártartalommal bíró helyzetekben, akárcsak jelen esetben. A képek alapos vizsgálatakor azonnal rá is lehet jönni, hogy nem az igazi hercegi testvérpárral van dolgunk. Főként, mivel a Harry-imitátor arca elég eltérő az eredetijétől, és bizony ezúttal Pippa méltán népszerű hátsójának is más a formája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik