Szórakozás

Pornóháború az RTL Klub üdvöskéjéért – Több mint 10 millió a tét

A hírek szerint tízmilliós pornószerződés vár VV Verára, ha kiesik a játékból. A Hír24 úgy tudja, nem csak egy, hanem több producer is szemet vetett a lányra és azért harcolnak, hogy megkaparintsák maguknak.

Valóban ennyire jó üzlet lenne a ValóVilág ötödik szériájának érzékeny lelkű leányzójával pornófilmet forgatni? Egyesek szerint igen, hiszen Vera korábban készül felnőttfilm DVD-jét úgy viszik, mint a cukrot. Állítólag már 3000 darabot eladtak belőle, ami ebben az üzletágban kimagaslónak számít. Azt is beszélik, hogy nem csak egy, hanem több producer is harcol Vera kegyeiért, és egymásra licitálnak, hogy leszerződtessék a villalakót. Persze kérdés, hogy a lány egyáltalán hajlandó-e áruba bocsátani a testét, vagy még azt is tagadja majd, hogy az ominózus felvételen ő szerepel.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A pornóbizniszben dolgozók egy része szerint a Vera-ügy felfújt lufi. Sokan azt sem hiszik el, hogy 10 millió forintos ajánlattal várják a lányt, azt pedig végképp kétlik, hogy több ezer darabot eladtak a filmjéből. Mint ahogyan korábban arról a Hír24 is beszámolt, az utóbbi időben a felnőttfilm piac is jelentősen megzuhant. Nem csak a gazdasági válság volt rossz hatással a DVD-eladásra, az – egyre inkább elterejdő – internetes letöltések is csökkentették a bevételeket. Teljesen logikus, hogy az emberek nem költenek pornó DVD-re, amikor a filmek kalóz verzióját bármikor ingyen letölthetik a világhálóról.

A pornóbizniszben tevékenykedők arról is beszámoltak, hogy a gázsik is visszaestek, vagy legalábbis nem emelkedtek. Azt mondják, ha valakinek jelenetenként 240 ezer forintot, vagy annak megfelelő eurót fizetnek, az már csúcsgázsinak számít. Arról egyébként, hogy hazai forgatásokon bárki megkapta volna ezt az összeget, senki nem tud. Éppen ezért tartják kamunak VV Vera 10 milliós ajánlatát – szögezték le a hozzáértők, akik azt is kiszámolták, hogy a VV üdvöskéjének ennyi pénzért legalább negyven filmre előre le kellene szerződnie, ez a mennyiség pedig önmagában nonszensz.

Állítólag nem folyik harc Veráért, sőt, a valóságban valószínűleg senki nem gondolja komolyan, hogy filmet forgatna vele. Már csak azért sem, mert a lány a villában kissé meghízott, ami még egy pornófilmben sem mutat jól.

A Hír24 a begyűjtött információk birtokában hazánk egyik legismertebb pornó producerét is megkérdezte arról, szeretne-e Verával filmet forgatni. Kovács István – közismertebb nevén Kovi – azt mondta, nem gondolkodik a ValóVilág üdvöskéjében. Azt is hozzátette, olvasott a 10 milliós ajánlatról is, amivel ő biztosan nem tudna konkurálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik