Szórakozás

Felfalják a nők az Apollo23 tagjait

Rajongásukkal szinte körülveszik a lányok az Apollo23 tagjait, de a fiúk jól állják az ostromot. Pedig a randizás számukra sem zökkenőmentes.

Lelkesen ostromolják a rajongók az Apollo23 tagjait, a srácok szinte mindennap kapnak egy-egy szerelmes levelet. A lányok elhalmozzák a fiúkat a róluk készült montázsokkal, apró ajándékokkal, sőt egy-két lány olykor messzebbre is menne… A fiúk élete most rendkívül pörgős, így nem fér bele egy komolyabb kapcsolat. Ám randizni nagyon is szeretnek. Pedig ők is rendelkeznek rossz tapasztalatokkal a lányok terén.

“Egyszer volt egy kínos randim, amikor sok volt a csend, mert nem volt közös téma. Így elég unalmasra sikeredett, nem találtuk a közös hangot, ahogy volt olyan eset is, hogy mindketten úgy éreztük, hogy nem sikerült egymásra hangolódnunk. Ezért inkább tovább is léptünk” – árulta el a Hír24-nek René, aki szerint a legjobb randikon észrevétlenül telik az idő.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Míg a sármos énekes gyakran izgul a randi sikere miatt, addig Tomi sokkal lazábbra veszi a figurát.
“Nem szeretek megtervezni semmit, szeretem a spontán dolgokat. A randik alkalmával pedig igyekszem inkább magamat adni” – mondta az Apollo23 másik oszlopos tagja, aki keveredett már kínos szituációba egy randevú alkalmával. – “A legelső randimon évekkel ezelőtt majdnem katasztrófába fulladt a dolog. Hiszen a meghitt beszélgetés az udvaron a lánnyal rossz fordulatot vett, mert pár kedves osztálytársam kihallgatta az igen csak intimre sikeredett beszélgetést. Elég kellemetlen volt utána” – nyilatkozott az énekes, aki leginkább a hosszú randikat részesíti előnyben egy meghitt beülős helyen.

Randik ide vagy oda, a fiúk szíve most szabad, a rajongók ostroma pedig töretlen. Vajon melyik fiú talál előbb párra az Apollo23 tagjai közül?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik