Szórakozás

A hidegben életet is mentettek a rendőrök

Volt, aki hiányos öltözetben ment ki az utcára, volt, aki a földön feküdt mozdulatlanul.

Kedden délelőtt a Bicskei Rendőrkapitányság illetékességi területén működő szociális otthon dolgozója értesítette a rendőrséget, hogy egy gondozottjuk valamikor még reggel elhagyta az intézetet és nem tudják, hol lehet. A rendőrök a tatabányai civil kutyás mentő-kereső szolgálat bevonásával kezdték keresni. Késő délután egy bejelentés segítségével találták meg az embert Gánt, Gránás dűlőben, az ún. haranglábnál. Épségben vitték vissza az intézetbe- mondta a Fehérvár24-nek R. Szabó Ágnes, szóvivő.

Zavart állapotban és meglehetősen hiányos öltözetben találtak az adonyi körzeti megbízottak egy férfit kedden este. A férfi a Dunaújvárosi Kórház Pszichiátriai Osztályáról csellengett el. A zavart elméjű beteget a mentőszolgálat segítségével juttatták vissza az egészségügyi intézménybe. Szerda hajnalban egy másik zavart elméjű férfi miatt kérték a mentőszolgálat közreműködését a járőrök. A férfi otthonából távozott el, félő volt, hogy baja esik.

Pátkán az Árpád utcában intézkedtek a járőrök egy elfekvő 44 éves asszony érdekében. Az asszony már többször állt pszichiátriai kezelés alatt, agresszív viselkedés miatt. A járőrök mentőt kértek a helyszínre, a nőt kórházba szállították. Kórházba vitték azt a férfit is, aki a székesfehérvári Havranek utcában a földön feküdt. Az ittas férfi félő volt, hogy kihűl.

Sárbogárdon egy asszony nem nyitott barátnőjének ajtót. Az ablakon keresztül látszott, hogy az idős nő a nappaliban mozdulatlanul fekszik. A helyszínre küldött járőrök a bejárati ajtót benyomva jutottak be a segítségre szoruló idős asszonyhoz. Mentőt hívtak hozzá, kórházba szállították.

Gárdonyban egy gyalogosan közlekedő tinilányt igazoltattak a járőrök délután. A 14 éves lányt Budapest VIII., kerületi Rk. kereste eltűnés miatt. A lányt beszállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően gyermekotthonba vitték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik