Szórakozás

Iszonyatos két hónapja volt a TV2 felfedezettjének

Tóth Gabi újra szerelmes. Az énekesnő nem titkolja, megviselte szakítása, iszonyatos két hónapon van túl, de most  már ismét boldog.

Az egykori Megasztáros lány az RTL Klub Reflektor magazinjában beszélt új párjáról. Elmondta, nem számított rá, a közelmúltban mégis rátalált a szerelem egy régi-új barát személyében, akit Dávidnak hívnak.

„Tudom, hogy a 2011 a nagy lezárások éve volt és a nagy kezdeteké is. A kapcsolatom véget ért, de szerencsére Rolival jóban maradtunk, beszélünk, együtt zenélünk. Én ezt így szerettem volna. Akkor tudsz ember maradni, ha el tudsz engedni dolgokat és meg tudsz bocsátani. Nem mindig másoknak kell megbocsátani, hanem magunknak. Sokat köszönhetek Rolinak. Nagyon fájó volt a szakítás, iszonyat két hónapon vagyok túl, senkinek nem kívánom, viszont nagyon sokat tanultam belőle, megerősítette a lelkemet.” – vallotta Gabi, aki azt is elmondta, nem tervezett bulikat, újabb párkapcsolatot, aztán az élet mégis mást hozott számára.

Jelenleg még nagyon friss a kapcsolata Dáviddal, de Gabi azt már most is tudja, boldog a fiúval. Az énekesnő új barátja focizik, modellkedik. A fiú jelenleg ugyan Londonban él, de az énekesnő szerint ez nem jelent gondot. Azt is elárulta, hogy nagyon sok a hasonlóság közte és Dávid között, akivel akár napi 12 órát is képesek beszélgetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik