Szórakozás

Átok miatt végzett magával a brit kedvenc?

Anglia egyik kedvenc sorozatsztárja ismeretlen okból halálos sebeket ejtett magán egy késsel.

Sem a rendőrségnek, sem a családjának nincs arra magyarázata, hogy múlt hét csütörtökön miért vetett véget az életének Colin Tarrant. A The Bill című széria népszerű szereplője egy késsel ejtett magán több vágást, melyek halálosnak bizonyultak. Bár az ötvenkilenc éves színész még élt, amikor párja rátalált, de a kórházba szállítását követően elvérzett.

A nyomozók szerint nem karrierprobléma állhat Tarrant szörnyű tette mögött, ugyanis a The Bill vége után sikerült még nagyobb sikereket elérnie, mint színpadi színész. Féléve született meg második fia, így a magánélete is boldog volt. Viszont a barátnőjét még nem sikerült a sokk miatt kihallgatni, így előfordulhat, hogy kettejük közt tört ki egy vita, ami öngyilkosságra késztette Colint. De ezt az elméletet egyelőre nem tudták megerősíteni.

Az összeesküvés-elméletet gyártók szerint ugyanakkor a The Bill sztárjain ülő átok vitte el. A rendőrsorozat két másik szereplője is nehezen viselte, hogy véget ért a széria, ami hosszú éveken keresztül kitöltötte mindennapjaikat. Jeff Stewart az utolsó forgatását követően, az öltözőben vágta fel az ereit, de még sikerült megmenteni. Kevin Lloyd viszont már nem volt ilyen szerencsés, és halálra itta magát azután, hogy többet nem kellett a The Billben dolgoznia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik