Szórakozás

Megtalálták az öngyilkos szakácsot

Három hónapig feküdt saját kertjében Jamie Oliver egyik első felfedezettjének holtteste.

Jamie Oliver hétfőn az egyik reggeli tévéműsorba készült, hogy újra megkérjen mindenkit, segítség barátja és tanítványa keresését. Ám még mielőtt elindult a felvételre, felhívta a rendőrség, hogy megtalálták a három hónapja eltűnt Kevin Boyle holttestét. A feltörekvő szakács maradványait a saját kertjében fedezték fel, ahol valószínűleg eltűnése óta feküdt. Kevin minden bizonnyal önmaga vetett véget az életének, mivel az utóbbi időben komoly depresszióval küzdött.

A harminchat éves Boyle karrierje akkor indult be, amikor részt vehetett Jamie első séfkiképző műsorában. Közben olyan jó viszony alakult ki közte és a Meztelen Szakács között, hogy Oliver éttermében is állást kapott. Ott olyan vendégeknek főzhetett, mint Károly herceg, vagy Tony Blair. Azóta is előkelő vendéglátó helyek alkalmazásában állt, viszont az ezzel járó stresszt nem tudta megszokni.

A tragikus eset ismét felvetette a kérdést, hogy Jamie szakácsképzőiben valóban elég-e, ha csak a főzőtudományuk terén mérettetnek meg a résztvevők. Egy hatalmas és előkelő étterem konyháján ugyanis ez még nem elég az életben maradáshoz. Talán a lelki tréning hiánya az oka annak, hogy már a második olyan szakács végez magával, aki Oliveren keresztül került be a vendéglátózásba. 2008-ban Christopher Pethick akasztotta fel magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik