Szórakozás

Nagyon bebukott az RTL Klub dumagépe – Hazudozik?

VV Fecó rettenetesen kellemetlen helyzetbe került tegnap. Csaba ugyanis a többiek előtt kérte számon korábbi kijelentéseiért. Ezzel vége a barátságuknak?

Eddig azt gondolhattuk, hogy a villa Dumagépe senkinek nem tud ártani és a vitáktól is szándékosan marad távol. Tegnap este azonban kiderült, hogy a kétgyermekes apuka bizony ki tudja nyitni a száját. Először Kingával ugrott össze, majd legjobb barátjával, Csabával is.

A hisztis szőkét azért kérte számon, mert szerinte a lány folyamatosan támadja, vagy ahogyan fogalmazott, „savazza” őt. Azt is kijelentette, hogy hazug embernek tartja Kingát, akinek többé már nem kíváncsi a véleményére. Természetesen a hisztérika sem hagyta magát és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Fecót.

Miután a szőkeség sértődötten elrohant a verbális csata helyszínéről, Csaba kezdte oltogatni a Dumagépet. Azt kérdezte tőle, miért változtatja meg időről időre az emberekről alkotott véleményét? Azt mondta, már azt sem tudja, hogy Fecó, mennyire volt őszinte azon beszélgetések alkalmával, amikor igazat adott neki? A két fiú barátsága láthatóan meginogott az utóbbi napokban, lehet, hogy hamarosan végleg eltávolodnak egymástól? Még ez is előfordulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik