Szórakozás

Ennyire ostoba a ValóVilág sztárja – Ez kiveri a biztosítékot

Újabban Seherezádé szellemi képességeit becsmérlik a ValóVilágban. Legutóbb azt kapta meg, hogy annyi agya van, mint egy kisegérnek.

Valljuk be őszintén, nem diplomájuk alapján válogatták össze a ValóVilág szereplőit, de vélhetően az sem volt feltétel, hogy az IQ-juk több legyen, mint Zizi malacé. Ez egyébként gyakran megmutatkozik, és a villalakók is gyakran kritizálják egymást. Persze míg mások szemében meglátják a szálkát, addig a magukéban a gerendát sem.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A legtöbbször talán a már kiesett Cristofelt butázták le társai. Nem is csoda, hiszen a fiatalember időnként valóban ostobán viselkedett. Maga is bevallotta, gyakran nem érti, miről beszélnek a társai, mert nincs tisztában a szavak jelentésével. Egyik alkalommal tartottak is neki egy kis oktatást, ahol bemagolt néhány idegen kifejezést, később ezekkel villogott a párbaján. Mondjuk, nem jött be neki.

Verát is bántották már agyi kapacitásai miatt. Azt vágták a fejéhez, hogy csak eljátssza az okos nőt, miközben rettentően ostoba. A villa Érzékeny lelkű leányzója viszont Veronikát tartja a leghülyébbnek a villában. Barátai azonban megvédték Alekosz exét, aki állítólag csak játssza a butuskát, valójában nagyon is rafinált.

VV Dya kiesése után sem álltak a nézők tömött sorokban, hogy azt követeljék, a fekete playmate azonnal kapjon Nobel-díjat. A lányt ugyan nagyon szerették társai a luxusbörtönben, de azért ő is megkapta időnként, hogy ostoba.

A Hír24 most lehetőséget ad olvasóinak arra, döntsenek arról, szerintük ki érdemelné ki a ValóVilág 5 legostobább játékosa címet. Mindenki döntsön kedvére, kommenteljenek, mi pedig majd beszámolunk a végeredményről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik