Szórakozás

Máris kiosztották a megazsűri szerepeit?

Vajon mit várhatnak a nézők és az énekesek a Megasztár új zsűrijétől? Ki, milyen karakterben ismeri majd fel az év hangját? Most még csak találgathatunk, de február 10-től meglátjuk, hogyan szuperál az ítészek új csapata.

Falusi Mariann és Bereczki Zoltán részvétele jóideje köztudott volt és Bochkor Gáborról is hónapok óta pletykálták, hogy helyet foglalhat az ítészek asztalánál. Arra azonban, hogy Mester Tamás újra zsűritag lesz, kevesen számítottak. De vajon mit várhatnak 2012 tehetségei az idei négyesfogattól?


Fotó: TV2

Azt, hogy Mester Tamás milyen típusú előadóban láthatja meg az év hangját, nem nehéz elképzelni. A zenészt többször hallottuk már arról beszélni, ki lehet nála a nyerő. Ő az, aki minden bizonnyal idén is azt a tehetséget keresi, aki a külföldi zenei piacra is betörhet, nála az angol nyelvű dalszövegek lesznek a nyerők.”Hiszek abban, hogy Magyarországnak egyszer világsztárja lesz” – vallja töretlenül a rutinos zsűritag.

A zsűri egyedüli női résztvevője, Falusi Mariann leszögezte, nem próbál meg “anyáskodó, jópofa néni” lenni a tehetségkutatóban, persze azt még nem tudhatja, mit hoznak ki belőle a versenyzők.  A jóhumorú, életvidám énekesnő hozzászólásai azonban minden bizonnyal mosolyra fakasztják a nézőket és a játékosokat is. Az érzékeny lelkű, csupaszív  Mariann szemében előre látjuk a meghatottság könnyeit egy-egy produkció hallatán. A Pa-Dö-Dő énekesnőjének a zsűrizés során előnyére válhat jól ismert természetessége, ami minden bizonnyal szerethetővé teszi.

Bereczki Zoltán valószínűleg szigorúan szakmai szemmel nézi majd a versenyt. A tiszta hangok talán nála nyomnak majd a legtöbbet a latba. “Az úszni nem tudónak meg kell mondani, hogy ne ugorjon bele a medencébe” – vallotta az induló műsor kapcsán. Elképzelhető, hogy musicalénekes jónéhány jelentkezőt eltanácsol majd a pályáról, azt azonban előre leszögezte, reméli, nem tartják majd szívtelen és túl szigorú ítésznek.

Bochkor Gáborról Friderikusz Sándor a korábbi megasztárok során azt nyilatkozta, hogy a televíziót nézve szakmai tanácsokkal látja el őt sms-ekben az élő műsor alatt. Nos, ha a rádiós kicsit is hasonlít “elődjéhez”, az ő kritikája nyomán kő kövön nem marad. Akárcsak Fridi, ő biztosan kiáll majd a véleménnyéért, és már most sem titkolja, akár ítésztársaival is harcba száll a véleményéért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik