Szórakozás

Morbid vagy jópofa? Kólásdobozban őriztetné hamvait a magyar énekesnő

Falusi Mariann és Lang Györgyi merőben másképpen vélekedik a halálról. Amíg a Megasztár zsűritagja kissé hipochonder, addig barátnője kineveti a kaszást.

Több évtized után is töretlen a Pa-Dö-Dő énekesnőinek barátsága. Lang Györgyi elmondta, ő szinte mindent kedvel Falusi Mariannban, kivéve azt, hogy kicsit hipochonder. Györgyi elárulta, hogy barátnője egy kis náthával is képes két hétig szenvedni és ilyenkor rémesen sajnáltatja magát, ami idegesíti őt.


Fotó: Berecz Valter

“Számomra vicces dolog a halál. Nem félek tőle, én azt már régen kitaláltam, hogy legyen, hogy ne legyen, én viccelődöm a halállal. A Mari sokkal komolyabban veszi”  – vélekedik Györgyi.

Mariann szerint Györgyi teljesen képtelen dolgokat talál ki, mint például, hogy kólásdobozba tegyék majd a hamvait. “Azt is mondja mindig, hogy az ő temetésén kötelező lesz majd felvenni a mobiltelefont. Szerinte álságos, hogy akkor mindenki kikapcsolja” – mesél barátnője bolondos ötleteiről a Megasztár zsűritagja.

“A végrendeletben ezt le fogom írni, hogy mindenkinek kötelező bekapcsolnia a mobilját. Ne legyen olyan, hogy valakinek ezért úszik el egy üzlete” – tette hozzá Györgyi.

Mariann szerint Györgyi úgy gondol a temetésére, mintha azt ő majd látná, ezért vannak abszurd és vigjátékba illő ötletei. Az énekesnő azt azért bevallotta, hogy nemcsak barátnőjének, neki is van elképzelése búcsúztatójával kapcsolatban. Amíg Györgyi a kólásdobozt emlegette, addig Mariann a legszívesebben a Balatonba szóratná hamvait, ami azonban tilos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik