Szórakozás

Megjelent Mary Zsuzsi szelleme – Exkluzív beszámoló

Egy 58 éves nő azt állítja, néhány nappal ezelőtt megjelent neki Mary Zsuzsi szelleme. Az ezoterikus tanácsadó szerint ez nem lehetetlen, a pszichiáter úgy véli, az asszony akár skizofrén is lehet.

Meglehetősen furcsa sztorival állt elő a napokban egy 58 éves budapesti asszony. Azt mondja, látta Mary Zsuzsi szellemét. Azt is hozzátette, biztos abban, hogy sokan bolondnak tartják majd kijelentése miatt, ezért sem szeretné nevét adni a történethez.

“Nagyon szerettem Zsuzsit, édesanyám is sokat hallgatta a dalait. Aztán én is rajongója lettem, az sem érdekelt, ha sokszor a fejemhez vágták, ez már elavult hobbi. Koncertekre is elmentem néha, ahol Zalatnay Cinivel meg a többi régi táncdalfesztiválossal léptek fel. Természetesen megérintett a halálhíre, de azért nem úgy, mint ha egy családtagom ment volna el. Igaz, gyújtottam egy gyertyát a lelki üdvéért. Aztán pár nappal ezelőtt nagyon furcsa dolog történt. Elvállt vagyok, régóta egyedül élek. Éjszaka feküdtem az ágyban és egyszer csak a lábamnál megláttam Mary Zsuzsit. Ott állt az ágy végében és nézett. Semmit nem szólt. Olyan volt, mint egy angyal. Nem volt szárnya meg ilyesmi, csak úgy ragyogott. Rettenetesen megrémültem, mert még nem tapasztaltam soha hasonlót. Először arra gondoltam, hogy álmodom, de aztán megpróbáltam felülni az ágyban és sikerült. Még akkor is ott állt és csak nézett. Aztán felkapcsoltam a mellettem lévő kislámpát és akkor hirtelen eltűnt. Tudom, hogy nem őröltem meg, tényleg láttam a szellemet.”

Az említett eset egyébként nem egyedi, még akkor sem, ha az ember megmosolyogja. Korábban egy debreceni nő azt állította, neki Zámbó Jimmy szelleme jelent meg. A nő állítólag épp a lépcsőházban dohányzott, amikor hirtelen ott termett előtte a király. Hiába kérdezgette, mit akar tőle, Jimmy nem felelt, csak állt, majd eltűnt.

Egy miskolci asszony Michael Jackson látta halála után egy évvel. A híradások szerint egy szentkép sarkában sikerült lefotóznia a nőnek a világsztár lelkének megnyilvánulását. Amy Winehouset Londonban látták bolyongani, korábban pedig több turista is egybehangzóan állította, Diana hercegnő szellemét pillantották meg Glasgow-ban.

Dickmann Tamás okkultista tanácsadó azt mondja, abban az esetben, ha valaki öngyilkos lesz, a lelke nem tud átjutni a túlvilágra, ezért köztünk bolyong. Ez történhetett Mary Zsuzsival is, ha tényleg elfogadjuk, hogy az 58 éves asszony látta őt a halála után. Ezek a szellemek általában azokhoz kötődnek, akiktől energiát tudnak nyerni és a rajongók ilyenek lehetnek. Félni azonban nem kell tőlük, jelenlétükkel inkább csak ijesztgetnek. Speciális szertartással át lehet juttatni őket a köztes létből a túloldalra, de ezt bárki nem tudja megcsinálni.

A pszichiáterek azonban szkeptikusok a szellemléttel kapcsolatban. A Hír24 által megkérdezett szakember úgy véli, az 58 éves asszony vélhetően nagyon rajongott az elhunyt énekesnőért és annyira foglalkoztatta a tragédia híre, hogy róla álmodott. De ha mégis látni vélte, akkor az leginkább csak hallucináció lehetett. Ez azonban komoly neurológiai problémára utalhat, akár skizofrénia tünete is lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik