Szórakozás

Klapka, a tökéletes celeb!

Változnak az idők – Klapka György is tudja ezt. Az üzletember éppen ezért az utóbbi időben – manapság divatos kifejezéssel – eladta magát a médiának, és láthatóan van még kiárusításra váró tartaléka. Érik a Klapka Show...

Benkő Dániel aranykorú szárnyalása (és zuhanása) láttán már semmin nem lepődik meg az ember fia. Vagyis majdnem semmin. Ám az, amikor egy, magát komoly üzletembernek vélő férfi kerül nap mint nap az újságok hasábjaira, valljuk be, megdöbbentő. Klapka György az utóbbi időben igencsak sütkérezik a reflektorfényben. Nyilván exneje, Mary Zsuzsi tragikus halála növelte a férfi iránti érdeklődést, ám az ép ésszel elvárt csendes gyász helyett Klapka újabbnál újabb hírekkel táplálja a bulvárfogyasztó közönséget. Hallottunk rejtélyes aranyszállítmányról, melyről később kiderült, kreált reklámfogás. Aztán megpendítették állítólagos újranősülését, „némedimarikkal” hadakozott a címlapokon, és mai hírként még a kutyái is megtámadtak egy kislányt. Az ország új Gyuri bácsijának regényes élete fordulatokban bővelkedik, ő pedig természetes könnyedséggel kommentálja a lapoknak hajmeresztő történeteit. Ezzel pedig lassan, de biztosan celebbé minősíti magát.



Érett korban az emberek többsége nyugalomra vágyik, ám nagyon úgy fest, a sztárvilágban a botránykeltés jelenti az éltető elixírt. A fentebb említett Benkő Dánielen kívül még jócskán akadnak közfelháborodásért rajongó hírességek – gondoljunk például Medveczky Ilona balhés, RTL-es lelépésére, vagy a megboldogult Faludy György kései aktsorozatára –, akik számára még a negatív írások is elismerést jelenthetnek. Mással legalábbis nehezen indokolható a megkérdőjelezhető, kacagtató tündöklés. A sztárok kapuzárási pánikja leginkább talán a megkopott érdeklődéstől való félelemből fakad. Klapka azonban nem művész, ezért különösen felfoghatatlan a bulvárjelenléte. Talán a gazdasági válság okozta pánik terelte a sárga köves útra? Folyamatos médiajelenlététől várhat újabb kuncsaftokat, ne adja az ég, üzlettársakat? Nos, amennyiben ez a variáció életképes, nézzük sorban, milyen lépésekkel tudna hosszú bulváréletet biztosítani magának. Hiszen nevéhez méltóan rövidesen büszkén állhat a csatatérre, s onnan kiállhatja, hogy “hajrá celebek, utánam, előre!”

A korábban már megpendített esküvő biztosan fokozott médiaérdeklődésre tarthatna számot. Asszonya ugyanis már halovány árnyékként átsuhant előttünk, amikor kiderült: Klapka őt kérte meg az öngyilkossággal fenyegetőző Mary Zsuzsi felügyeletére. A hét országra szóló lakodalmat tarthatnák a Szent István Bazilikában, felvonulhatnának old timer csodamobillal és eregethetnének fehér galambokat… Vagy ezt már elsütötte valaki? No, sebaj, hiszen a pletykák szerint az RTL Klubon idén újraindítják a Szombat esti láz című show-műsort. Klapka csodás párost alkothatna például a fürge léptű Südi Iringóval, aki körbetáncolhatná, így az úrnak még megmozdulnia sem kellene. De a Csillag születik zsűritagjai között is helye volna, hisz’ köztudottan nemes szíve biztosan megesne a hátrányos helyzetű versenyzőkön. Fogprotézis kapcsolattal legalábbis már rendelkezik. A Megasztárban zenei tapasztalatai – mégiscsak volt egy híres énekesnő felesége – miatt adhatnának ítészvéleményére, a Nagy Duettben pedig akár dalra is fakadhatna Karda Bea oldalán. De a legtalálóbb természetesen egy önálló reality volna, hiszen az eddigiek tanúsága szerint élete, a nagy elődökkel ellentétben, rendezés nélkül is úgy pörög, akárcsak a Vámház körút 9. forgalma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik