Szórakozás

Romlik Pali bácsi állapota – Újra börtön fenyegetheti Stohlt

A kártérítési per még el sem kezdődött, Stohl András máris retteghet. Pali bácsi állapota ugyanis folyamatosan romlik.

A Hír24 információi szerint a folyamatos rehabilitáció, gyógytorna és orvosi kezelések ellenére nem javul K. Pál állapota. Sőt, ha ki lehet ilyet jelenteni egy közel nyolcvan éves emberrel kapcsolatban, napról napra rosszabb. A birtokunkba jutott információkat a Stohl András által okozott baleset legsúlyosabb áldozatának ügyvédje meg is erősítette. Dr. Mester Csaba ráadásul határozott véleménnyel van a folytatást illetően.

„Százszázalékos biztonsággal ki merem jelenteni, hogy akármilyen orvosszakértő is vizsgálja majd meg az ügyfelemet, maradandó egészségkárosodást fog majd megállapítani” – mondta a Hír24 kérdésére válaszolva.


Fotó: MTI / Kosztincsák Szilárd

A kártérítési perben zajló eljárás során már azokat a tanúkat is meg fogják majd hallgatni, akik Pali bácsi állapotának jelentős romlását igazolhatják. Csakúgy, mint a gyógykezelését végző szakembereket is. A tizenkétmillió forintot követelő Pali bácsi és lánya, Ibolya ügyében a büntetőügyben keletkezett szakvéleményekre is tekintettel lehet majd a bíróság, de új szakértőket is rendelhetnek ki az ügyben. Ennek köszönhetően, ha beigazolódik Pali bácsi ügyvédjének az állítása, akár perújítás is lehet Stohl büntetőügyében.

„Az ügyészség kezdeményezheti ezt, a bíróságnak azonban nincs kötelezettsége ezt megtenni. Amennyiben úgy értékelik, hogy az új bizonyítékok alapján lényegesen súlyosabb büntetést kell kiszabni, akkor új eljárás indulhat, ez pedig akár a mostani ítélet megváltoztatásához is vezethet” – tette hozzá Mester Csaba.

A kártérítési perrel és az esetleges újabb fordulattal kapcsolatban szerettük volna megkérdezni dr. Ruttner Györgyöt is, aki Stohl Andrást képviselte a büntetőügyében, az ügyvéd azonban egyelőre csak annyit közölt: egyelőre nem tisztázott, hogy a kártérítési perben is ő képviseli-e majd Stohlt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik