Szórakozás

Tömegeket mozgat meg a népszerű műsorvezető

Mióta elhagyta a zenecsatornát Kiss Orsolya, egy percet sem tétlenkedett. Műsort vezet és tömegeket izzaszt meg a hét szinte minden napján.

Bár a zenetévén már nem szerepel Kiss Orsolya, a Viva TV-s időszakot követően sem állt meg az ismert képernyős élete. „Nagyjából tíz éve dolgozom a médiában. Újságíróként kezdtem, de volt szerencsém az elektronikus sajtó világába is belekóstolni. Szerencsém van, mert tizenkilenc éves korom óta a média világában dolgozhatok” – árulta el Orsi, akit a legjobb műsorvezetőnek jelöltek a 2012-es Women of the Yearen.

„Megtisztelő, hogy a zsűri gondolt rám. A kezdetek óta műsorvezetője vagyok a Class FM-en hallható Class Magyaroknak, míg hétvégente a Szerencseszombat című műsort vezetem másik három, ismert képernyőssel a Magyar Televízióban. Mindkét munkámat nagyon élvezem, hiszen mindkettőnek megvan a szépsége” – árulta el a Hír24-nek Kiss Orsi, aki egy régi szenvedélyével továbbra sem hagyott fel.

„Még 2000-ben szereztem aerobic oktatói végzettséget és azóta is hódolok az aerobic iránti szenvedélyemnek. Ez még a korcsolya múltamból fakad. Ott ugyanis kiegészítő edzésként alkalmaztuk az aerobicot. Én beleszerettem, s mivel úgy tanultam, hogy jobb, ha az ember több lábon áll, megszereztem az edzői végzettséget” – mondta büszkén a műsorvezető, akinek kialakult vendégköre is van. „Vannak visszajáró vendégeim, de karácsony előtt és tavasszal mindig többen szoktak jönni az óráimra. Mindenki szeretne jól kinézni a bikiniszezonra, én pedig örülök, ha ebben segítségére lehetek az embereknek” – nyilatkozta boldogan az ‘Év műsorvezetője’ címre esélyese, aki most igazán harmonikusnak érzi az életét. „Már négy éve együtt vagyunk a párommal, Erikkel. Úgy érzem, most igazán kerek az életem. Harmóniában vagyok és remélem ez így is marad ebben az évben is” – mondta reménytelien Kiss Orsolya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik