Szórakozás

Csiszolatlan gyémántokat keres a VIVA Tv

Új sorozatot indít április 8-tól a VIVA. Az ügynökség – egy modellügynökség, ahogy még nem láttad című doku-reality a modellvilágot mutatja be olyan őszintén.

Egyedülálló reality show költözik a VIVA képernyőjére április közepétől. Az ügynökség – egy modellügynökség, ahogy még nem láttad című produkció lerántja a leplet a magabiztosan mosolygó modellekről és megmutatja a csillogó világ mögötti kőkemény munkát is.

A sorozat 10 fiatal modelltehetségnek ad lehetőséget, hogy megvalósítsa álmait és nemzetközi karriert építhessen. A válogatástól a csúcsig azonban hosszú az út, a jelölteknek pedig minden epizódban egy újabb feladattal kell megbirkózniuk. A fődíj azonban a kemény pofonok és bukatók ellenére is megéri az áldozatot, hiszen a nyertes egy exkluzív New York-i szerződéssel veheti nyakába a nagyvilágot.

„A scripted reality nem egy egyszerű műfaj, de őszintén mondhatom, hogy leküzdöttük a nehézségeket, és egy rendkívül izgalmas és egyedi show-t sikerült összehoznunk. A stábbal egy teljesen új képi világot álmodtunk meg, amely színeiben és ritmusában is tökéletesen illik a divatvilág erőteljes vizualitásához, emellett pedig a csillogás mögött működő kemény munkát és drámát is maradéktalanul visszaadja” – árulta el Haberland Attila az ügynökség művészeti vezetője, aki Szabados Gabival, a modellügynökség vezetőjével együtt értékeli hétről hétre a versenyzőket.

AJÁNLOTT LINK:

Új sorozat a VIVA-n! (VIVA Tv)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik