Szórakozás

Meglepően férfias lett a másságát nyíltan vállaló magyar sztár

Az egykor hidrogénszőke, furcsa külsejű kutyáját majmoló, másságát nyíltan vállaló közszereplő, most férfiasabb külsővel, megkomolyodva látogatott haza.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Évekig volt képernyőn az egyik zenei csatorna műsorvezetőjeként Steiner Kristóf, aki mindig is nyíltan vállalta másságát. A harsány tévés akkoriban mindent megtett, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Hosszú ideig, nem kevésbé extravagáns kutyáját majmolva, gyakran feltűnő, polgárpukkasztó öltözékben lehetett látni őt. Kristóf akkoriban semmitől sem riadt vissza, bátran kóstolgatta riportalanyait is, ahogy véleményét sem rejtette véka alá.

Úgy látszik, ez az időszak lecsengett az egykor népszerű tévés életében. Kristóf most Budapest, London és Tel Aviv között ingázik. Az egykori képernyős bár eltávolodott a televíziózástól, többet publikál és ír, mint valaha. Kreatív írást tanult Londonban, könyvet adott ki itthon, Tel Avivban pedig a boldogító igent is kimondta izraeli kedvesével.

Steiner Kristóf megjelenésében is sokat változott. Haját rövidre vágatta, borostát növesztett, és öltözködésében is jóval  visszafogottabb lett. A sokoldalú médiaszakember elárulta: külseje megváltoztatása tudatos döntés eredménye volt. A könyvpiacon is próbálkozó író szerint, amíg harsányan és extrém megjelenésével próbált meg érvényesülni, sokaktól elutasító reakciókat kapott.

Hogy most könnyebb-e elfogadtatni magát a külvilággal, nem tudni. Egy biztos, Steiner Kristófnak jót tett a változás, hiszen nem csak megjelenése lett sokkal előnyösebb, de úgy néz ki, mintha az elmúlt évek tanulmányai és az élettapasztalat is kedvező irányba befolyásolták volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik