Szórakozás

Rettenetesen szenvedett a ValóVilág játékosa

Fecó rettenetesen szenvedett a tegnapi Aréna-játékban. Ezt azonban hamar elfelejtette, amikor kiderült, ő teljesített a legjobban, ezzel pedig védettséget szerzett.

Fecó bebizonyította, ha nagyon akarja, akkor mindenkit le tud győzni villatársai közül. A tegnapi Aréna játékban úgy küzdött, mint egy oroszlán. Ez egyáltalán nem csoda, hiszen az motiválta, hogy megszerezze a védettséget jelentő lila kendőt. A Dumagép úgy gondolta, ha nem sikerül legyőznie a többieket, akkor biztosan őt küldik majd párbajozni.

Ezt egyébként nem csak ő gondolta így. Többek szerint Fecó az, akinek lassan már el kellene hagynia a luxusbörtönt. Ez azonban egy darabig még biztosan nem valósulhat meg, ugyanis a Dumagép ezúttal védettséget szerzett. Fecónak Attilával küzdött az utolsó fordulóban, ahol egy rúdon kellett lógniuk. Nem tagadták, rettenetesen szenvednek, begörcsölt a kezük és lábuk. Attila 13 perc után úgy döntött, feladja a harcot. Később azt mondta, nem bánja történteket, ugyanis rossz érzés lehet, ha valaki sosem megy párbajozni. A fiú egyébként érezhetően csak a bizonyítványát próbálta megmagyarázni ezzel a kijelentéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik