Szórakozás

Lejáratták az RTL Klub sztárjait – kollégájuk tette?

Egy interneten terjedő cikk szerint, Gyurcsík Tibi Lil C-t, a Rocktenorst és az Ikreket is maga mögé utasította az Eurovíziós Dalfesztiválon. A hír azonban nem igaz. Ki akarhatta rossz fényben feltűntetni az X-Faktor népszerű játékosait?

Döbbenten olvasták az X-Faktor rajongói azt a cikket, melyben állították, a műsor idei versenyzői közül többen is szerencsét próbáltak az Eurovíziós Dalfesztivál előselejtezőjén. A hírek szerint a középdöntőbe került Gyurcsík Tibin kívül Lil C, a Rocktenors és az Ikrek is Bakuba vágytak – csak éppen már a kezdő lépésnél elvéreztek. Szerettük volna megkérdezni az ügyben a lebőgött érintetteket, azonban hamar kiderült: a hír hazugságon alapul. Sem a két, említett formáció, sem pedig Lil C nem pályázott az európai megmérettetésre  – tudtuk meg a műsor sajtósától.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Pedig a kacsa cikket olvasva nagyon úgy tűnt, a többiekre nézve kellemetlen nyilatkozat Gyurcsík Tibor száját hagyta el…
“Egyeztetési hiba és félreértés történt csupán. Természetesen az említettek nem neveztek a dalfesztiválra. Éppen ezért helyreigazítást kértünk, s a tévedést ennek megfelelően orvosolták” – védekezett az X-Faktor sztárjának menedzsere.

A helyreigazítás azonban ezt követően sem történt meg. Sőt, az a cikk, mely Lil C eurovíziós bukását és Gyurcsík Tibi dalfesztiválos sikereit taglalta, még hosszú ideig kint volt a sajtóorgánum honlapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik