Szórakozás

Sztársportolóra cserélte barátnője a ValóVilág sírós sztárját

Újabban az Újpest egyik focistájával, Kiss Zoltánnal látják VV Gombi egykori kedvesét, Picúrt. A lány a Hír24 érdeklődésére megerősítette, valóban egy párt alkot az említett sportolóval.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Sosem tudjuk feledni a ValóVilág negyedik szériájának egyik legemlékezetesebb jelenetét, amikor Gombi és Picúr egy üvegfallal elválasztva vallottak egymásnak szerelmet. A fiatalokat álompárként emlegették, mindenki biztos volt benne, hogy hamarosan összeházasodnak, és boldogan nevelik majd gyermekeiket. Ám a sorsuk nem így alakult, a fiatalok románca három hónapja véget ért.

Egyesek tudni vélik, hogy Picúr egy harmadik személy miatt szakított az exvillalakóval. Ezt azonban a lány cáfolja. Azt viszont nem, hogy újabban az Újpest egyik focistájával, Kiss Zoltánnal alkot egy párt. Elárulta, hogy négy hete tart a kapcsolatuk, és nagyon boldogok egymással.

Gombival a szakításuk óta nem beszéltek, semmit nem tud a fiúról. Állítja, hogy nem haragban váltak el egymástól, de megbeszélték, nem tartják a kapcsolatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik