Szórakozás

Gyanúsan kikerekedett Debreczeni Zita

Ismeretségi körében azt pusmogják, titokban mellműtéten esett át. Debreczeni Zitát is megkérdeztük.

Amióta országszerte ismert lett, egy dologban állandó és határozott volt a válasza minden egyes ezzel kapcsolatos kérdésre: sosem műttetné meg a melleit. Debreczeni Zitáról a napokban azonban számos olyan kép felkerült a közösségi portálokra, amelyen szembetűnően kikerekedtek a keblei. A Hír24 olvasója két olyan fotót is mellékelt, amelyekkel azt a pletykát erősítené, amely Zita ismeretségi körében kelt szárnyra, a fotós-modell-divattervező hosszú évek szilárd elhatározása után kés alá feküdt.

A képek egyikén éppen a szülinapi tortájával láthatjuk, és éppen a napokban, alig egy hete ünnepelte születését. Zitát végül a Sugarbirden keresztül   értük el, kemény erőfeszítések árán, hiszen kollekciója tavaszi kollekciójának legfrissebb darabjainak tervezésével volt elfoglalva.

– Nincs az a pénz, amennyiért kés alá feküdnék – jelentette ki Zita határozottan a Hír24 megkeresésére. – Úgyhogy a pletykáknak ezúttal sincs alapja . Az utóbbi időben nőiesedtem,  felszedtem 4-5 kilót,  talán ez szúrhatott szemet. Ezenkívül  pedig  én is gyakran bevetek olyan egyszerű női praktikákat, mint a push up melltartó – árulta el nevetve Debreczeni Zita.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik