Szórakozás

Megbukott az X-Faktor-turné?

Országszerte háborognak a rajongók, hiszen számos koncerthelyszín eltűnt a naptárból.

Döcögősen indul az év, ami az X-Faktor Live Turnét illeti. Az országjáró, sőt, már számos külföldi állomáson is szerepelt énekes vándorcirkusz közösségi portálon vezetett lapján az elmúlt hetekben rendre új információk jelentek meg a koncertek helyszíneivel kapcsolatban, és voltak olyan városok, amelyek hirtelen eltűntek a kínálatból. Természetesen a vidéki X-Faktor-rajongók némelyikében felment a pumpa. “Miért marad el Veszprém és Székesfehérvár? A többi helyre csak repülővel tudnék menni, olyan messze vannak!!! Ez disznóság!” – kommentelte az egyik változás alá Andrea, druszája január 8-án írta meg csalódottságát a szervezőknek:

“Miért nem lesz megtartva a zalaegerszegi koncert? Már nagyon készültünk rá. Azért ezt kiírhatták volna, mert tegnap volt koncert Szombathelyen, ami innen 50 kilométer, és akkor biztos, hogy nagyon sokan átruccantak volna oda. (Én is gondolkodtam rajta, de mondom, úgyis jönnek ide)???!!!!” Regina a Viharsarokból jelezte csalódottságát: “Békéscsaba hova lett?” – kérdezte meglepetten, de sorolhatnánk a csalódott rajongói bejegyzéseket. A koncertlista pedig volt, hogy egy nap kétszer is frissült, az oldalt kezelő szervezők pedig sokszor már kénytelenek a “100 %-osan biztos” kifejezést használni, ami a helyszíneket, időpontokat illeti.

A Hír24 információi szerint gazdasági okok miatt töröltek egyes fellépéseket a koncertsorozatból. Így a rajongók Székesfehérváron, Veszprémen, Békéscsabán, Zalaegerszegen, és Sárospatakon egyelőre csak reménykedhetnek abban, hogy valamikor a jövőben mégis fellépnek városukban kedvenceik. Úgy tudjuk, hogy az említett helyszíneken a jegyeladások alapján úgy ítélték meg, hogy ráfizetés lenne a főleg sportcsarnokokba megszervezett giga-mega show megrendezése, ezért fújták le őket. A néhány ezer forintos jegyek, a magas bérleti díjak és a helyszínenkénti több fellépő miatt ugyanis legalább 3-4 ezer fizető néző mellett lehet nyereséggel, de legalábbis deficitmentesen megtartani a koncerteket. A Hír24 megkereste a turné szervezésével megbízott Sony Musicot, de az elmaradt koncertekkel kapcsolatban nem kívántak nyilatkozni. Varga Mónika azonban elmondta, mely településekre érkezi meg rövidesen a X-Faktor csapata.

– A turné következő állomásai, amelyeket mind a helyi sportcsarnokokban rendezünk meg, a következőek: január 19. Pécs, január 21. Debrecen, január 27. Gyöngyös, február 10. Eger – mondta Varga Mónika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik