Szórakozás

Családi dráma: durvul a válófélben lévő Gáspár Laci ügye?

Nehezen éli meg a szakítást Gáspár Laci, és párja, Reni. A pár őszintén nyilatkozott a jelenlegi helyzetről.

Mint ahogyan arról a Hír24 elsőként beszámolt, különváltak Gáspár Laci és felesége útjai. A Megasztár énekese a Story magazinban mesélt először részletesen szakításuk lehetséges okairól, megkeresésünkre pedig azt is elárulta, hogy minden nap látogatja Renátát és kisfiát az asszony új otthonában. Laciban, mint az alábbi nyilatkozatból is kiderül, meglehetősen ellentétes érzelmek dúlnak.


Fotó: TV2

„A szüleink sem tudják, mi mindenen mentünk és megyünk keresztül – mondta a Hír24-nek. – Próbáltuk mindig ketten megoldani a gondjainkat, de arra jutottunk, talán a lehetséges út nem lehet más, mint ha külön folytatjuk tovább. Ugyanúgy minden nap látogatom Lacikát, és a kislányomat, Mirjamot sem hanyagolom el. Mindig azt mondtam, ami az enyém, az a gyerekeimé is, és ez így is lesz, amíg élek. Nem tudhatjuk, mit hoz a jövő kettőnk számára, de most nem gondolkodunk a folytatásban, hiszen az csak újabb csalódásokat, feszültséget szülhet” – magyarázta.

Talán egy ilyen apró, jelentéktelen ügy eredményezte azt a kiírást is, amelyet Laci a hivatalos rajongói oldalán osztott meg a világgal.

Gyermekei közös képe alá ugyanis az alábbi szöveget írta ki: “Reni eltiltotta őket egymástól. Pedig testvérek!” Majd szomorú arcú jelek tucatját mellékelte. Ez sem lehetett más, mint egy apró bolhából lett elefánt, amelyet a csalódás okozott. Kérdésünkre Laci elmondta: „Reni sosem tiltotta a gyerekeket egymástól, hiszen Miriamot sajátjaként szereti, azt nem szerette volna, hogy a kislány egy esetleges vitának legyen fültanúja az otthonukban, be kell látnom, a nők bölcsebbek sokszor a férfiaknál.” Laciék mégis a karácsonyt – félretéve a problémáikat – közösen, a gyerekekkel töltötték. „Renivel sikerült azóta rendeznünk a dolgainkat és bár különváltunk, a gyerekek, de magunk miatt is szerencsére jó viszonyban, napi kapcsolatban maradtunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik