Szórakozás

Az idei év a sztárbébik éve volt

Számtalan sztárbébi született a 2011-es évben, melyben az év vége is tartogat meglepetéseket.

A 2011-es év nem volt eseménytelen, a sztárcsemeték születésének szempontjából sem. Rengeteg csöppség jött világra, akiknek szülei mind ismert emberek. A sort idén Gáspár Laci kedvese nyitotta, aki februárban adott életet kisfiuknak. A kis Laci tiszteletére a büszke apuka még egy dalt is írt.

Tavasszal újabb celebbébit hozott a gólya, méghozzá Schobert Norbiékhoz, akiknek Zalán érkezésével öttagúvá bővült a család. Azonban nemcsak a tavasz, hanem a nyári időszak is számos sztárcsemetét adott az országnak. Júniusban adott életet Kovács Ági olimpikon első kisfiának, Dominiknak, akit a szülést követően könnyek között emelt magához a meghatódott anyuka.

Nem sokkal később pedig Gubás Gabi színésznő adott életet kislányának, Annának. A színésznő örömmel mutatta meg a sűrű, fekete hajkoronával megáldott csöppséget a nagy nyilvánosságnak is.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A nyár folyamán hatalmas izgalommal várta első gyermekük születését az ismert énekespár is. Balássy Betti és Varga Feri gyermeke júliusban látta meg a napvilágot, és a Róza nevet kapta. Másodszor kopogtatott a gólya Váczi Gergőéknél, akiknél ezúttal is egy hölgy taggal bővült a család. Blanka érkezésének azonban nemcsak a szülők, hanem nővére, Dóri is örült. A szülők még egy cselt is bevetettek, a két testvér találkozásakor, hiszen nagyobbik lányukat úgy ajándékozták meg egy lovacskával, mintha azt testvére hozta volna.

Természetesen az év második fele is bővelkedett csöppségekben. Szeptemberben adott életet első gyermekének Janics Natasa, aki gyermekét, Milanat csak nemrég mutatta meg a nagy nyilvánosság előtt. Novemberben pedig két bébivel gazdagodott a sztárcsemeték világa. Ebben a hónapban Dundika és Majka fia, Marián látta meg a napvilágot, akit a büszke szülők csak az utóbbi napokban mutattak meg a nagyérdeműnek. Nem úgy, mint Emilio, és kedvese Tina, akik első közös gyermeküket, Vivient örömmel tárták a nyilvánosság színe elé.

Bár a 2011-es év kimondottan sűrű volt a sztárcsemeték születése szempontjából, 2012 is tartogat még meglepetéseket. Hiszen Dobó Kata, Völgyesi Gabi és Judy is hamarosan életet ad első gyermekének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik