Szórakozás

Kiderült: Alekoszt titkos csodacsapat védi

Alekosz azt állítja, semmiféle hivatalos értesítést nem kapott arról, hogy az RTL Klub beperelte volna. Ugyanakkor a csatornánál megerősítették, bíróság elé állítják a ValóVilág nyertesét.

Úgy tűnik, hogy míg mások már dörzsölik a markukat Alekosz megbüntetése miatt, addig a görög hősnek semmi nem zavarja az álmát. Szinte hihetetlen, hogy minden lepereg róla és semmitől nem fél. A Hír24-nek elmondta, eddig még sosem állt bíróság előtt, de látta már, hogyan mennek az ilyen dolgok. Éppen ezért úgy érzi, nem érheti meglepetés. Ráadásul azt sem titkolja, kiváló segítői vannak, ahogy ő fogalmazott: „a TOP10” látja őt el tanácsokkal, és segítik felkészülni a perre. Hiába próbáltuk a görögöt arra rábírni, árulja el, kik azok, akik jogi tanácsokkal látják el, nem volt hajlandó kiteríteni a lapjait. Annyit elmondott, országos szinten a legjobbak, akiket arra kért, segítsenek neki, hogy a bíróság előtt megvédhesse magát.


Alekosz nem fél a pertől (Fotó: TV2)

„Természetesen tudom, hogy nem az RTL Klub a hibás ebben az ügyben. Az is kétségtelen, hogy szerződésszegés történt részemről. Amit tettem, azért nekem kell vállalnom a felelősséget. Ebben a történetben én vagyok a hunyó. Ettől függetlenül úgy érzem, nincs minden veszve. Bízom benne, hogy a lakást és az autót megtarthatom. Ezeket nagyon szeretem és használom is” – mondta bizakodóan Alekosz, arra azonban nem akart válaszolni, ő maga jutott arra a következtetésre, hogy nem kell majd mindent visszaadnia az RTL Klubnak, vagy a TOP10 biztatja ezzel?

Alekosz abban az ügyben sem akar tiszta vizet önteni a pohárba, hogy a TV2 kárpótolja-e a perben elbukott pénz, illetve egyéb visszaszolgáltatott vagyontárgyak miatt. Az egykori biztonsági őr azt mondja, nem aggódik, hiszen mielőtt igent mondott az Összeesküvőkre, minden lehetőséget alaposan átbeszélt a műsor producerével. Mindenre felkészültek, a legapróbb részleteket is kidolgozták. Alekosz azt is kijelentette, nincs magára hagyva, a felmerülő problémákat a TV2-vel együtt oldják majd meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik