Szórakozás

A pornóiparnak sem kell a nagyképű magyar híresség – Cikinek tartják?

A Hír24 információi szerint Kovi már nem akar Alekosszal pornófilmet forgatni, mert ő is cikinek tartja, amit a görög az utóbbi időben művelt. A VV-nyertes viszont azt állítja, ő gondolta meg magát.

Annak idején hatalmas csinnadrattával adták hírül, hogy a biztonsági őrből tévésztárrá avanzsált Alekosz és a felnőttfilmguru Kovács István közös üzletbe kezd. Eleinte azt rebesgették, hogy Alekosz mint szereplő vesz majd részt Kovi egyik filmjében, de aztán hamar kiderült, erről szó sincs. Megjegyezzük, ez valóban nevetséges ötletnek tűnt, mint ahogyan az is, hogy a jellegzetes testtartású egykori villalakónak bármi köze legyen a pornóiparhoz. De aztán kiderült, még a látszólag képtelennek tűnő dolgok is valóra válhatnak, hiszen Alekosz bejelentette: felnőtt filmet rendez Kovács Istvánnal. Ráadásul első körben úgy tűnt, nemcsak munkakapcsolat, de barátság is szövődhet a két ismert arc között. Kovi ugyanis váratlanul feltűnt Alekosz szülinapi celebpartiján, ahol rajta kívül egyébként alig volt híres ember.

Akkoriban mindketten megerősítették, nagy reményekkel vágnak bele a közös filmezésbe. Azt, hogy melyikük gondolta komolyabban, hogy majd a másik hozzásegíti a meggazdagodáshoz, nem lehet tudni, de az biztos, reményeik mostanra szertefoszlottak. Pedig állítólag már szereplőválogatást is tartottak, ám úgy tudjuk, hogy ennél tovább nem jutottak a közös munkában.

A Hír24 úgy értesült, Kovi időközben meggondolta magát, és már nem akar együtt tevékenykedni a görög hőssel. Ennek az az oka, hogy Alekosz az utóbbi időben meglehetősen lejáratta magát. Nem csoda, ha az ismert felnőttfilm-producer attól tart, nem lenne jó reklám számára, ha egy olyan emberrel közösködne, akinek az utóbbi időben igencsak kétes a megítélése. Természetesen Kovit is megkerestük a témában, de ő sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta értesüléseinket.

Alekosz azonban természetesen most is szívesen nyilatkozott. Mosolyogva mondta, épp a napokban akar leülni Kovival, hogy megmondja neki, mégsem akar a pornóiparban tevékenykedni. Azt is hozzátette: nem nézi le a felnőttfilmezést, és nem tartja méltatlannak sem ezt a fajta munkát, de úgy érzi, a szexmunka szöges ellentétben áll azzal, ahová mostanában tart. A biztonság kedvéért Alekosz azt is elmondta, nem mondott le a felnőttfilmezésről, csak egyelőre háttérbe szorította. A rossznyelvek szerint azonban inkább arról lehet szó, hogy a TV2-nél figyelmeztették a görögöt, nem foglalkoznak vele a továbbiakban, ha komolyan gondolja a pornózást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik