Szórakozás

Gyereke lesz Alekosznak? Megfutamodott?

Családalapításról beszélt, majd elbizonytalanodott Alekosz. A görög kijelentette, még élni szeretne.

Csak nemrég fordult komolyra Alekosz és Betty kapcsolata, a görög máris bemutatta a médiában kedvesét. A valóságshow-szereplő a Hír24-nek elmondta, végre megtalálta azt a lányt, aki boldoggá tudja tenni. “Évtizedek óta olyan nőt keresek, mint Betti. Az a szépség, ami belőle árad, egy pillanat alatt elvarázsolt, és ki merem mondani, szerelmes vagyok. Biztos vagyok benne, ha valaha megszakad a kapcsolatunk, ilyen lányt többé nem találok” – nyilatkozta néhány napja.

Alekosz a TV2 Aktívjában arról is beszélt, hogy a családalapítás is megfordult a fejében. “Záros határidőn belül tervezem, hogy valakivel összekötöm az életemet, és majd gyermekem születik” – jelentette ki a görög csődör, aki azt is hozzátette, jelenleg Bettyvel képzeli el a jövőjét.

A Hír24 kíváncsi volt arra, mennyire gondolja komolyan Alekosz, hogy megállapodik. Megtudtuk, a “záros határidő” vége azért még odébb van, és a görög azt is elárulta, kicsit kedvetlen, mert nemrégiben összezördült Bettyvel. “Változnak a dolgok, és most úgy érzem, még a csajozás időszaka van az életemben” – jelentette ki. Alekosz azonban nem tagadta, a későbbiekben mindenképpen szeretne végleg megállapodni és saját gyermekre is vágyik. “Akármilyennek is tűnök, alapvetően családcentrikus vagyok” – szögezte le az egykori ValóVilág-győztes.

Azt, hogy min kaptak hajba Bettyvel, Alekosz nem árulta el, ám az ismeretes, hogy a szőke lány féltékeny típus, és bizonyára nem nézi jó szemmel, ahogy párja más nőknek is csapja a szelet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik