Szórakozás

Friss hírek a Fásy Ádám elleni vádemelésről

A televízióból értesült Fásy Ádám és jogi képviselője, hogy a híresség ellen vádat emeltek az őssejtbotránnyal kapcsolatban. A híresség helyett ügyvédje nyilatkozott a történtekről.

Három éve robbant ki az úgynevezett őssejtbotrány, mellyel kapcsolatba eddig dr. Seffer István plasztikai sebész nevét emlegették a leggyakrabban. A bűncselekmény tényét Seffer doktor kedden cáfolta a Hír24-nek adott exkluzív interjújában. Ugyanakkor szerdán az ügy hirtelen új fordulatot vett.  A Magyar Televízió élő műsorában arról számoltak be, kilenc ember, köztük Fásy Ádám ellen is, ellen vádat emeltek. Az összes érintett esetében ugyanakkor felfüggesztett börtönbüntetést kértek.


Fásy még értesítést sem kapott (Fotó: TV2)

Míg az interjúban Seffer Istvánt egyáltalán nem említették, addig szóba hozták Fásy Ádámot, akinek nevét eddig nem hallottuk az őssejtüggyel összefüggésben. Az ismert televíziós ügyvédje, dr. Strasszer Tibor érdeklődésünkre elmondta, kikérik maguknak, hogy a televízióból értesüljenek a vádemelésről, miközben az érintettek még meg sem kapták a vádiratot. A jogász nem érti, hogyan fordulhat ilyesmi elő. Mint mondja, éppen ezért arról sem tud beszámolni, valójában mivel vádolták meg ügyfelét. Hozzátette: Fásy Ádám neve maximum az igazgatóságban végezett kommunikációs szakértői munka kapcsán merülhetett volna fel az említett ügyben, az orvosi kérdésekkel nem foglalkozhatott, nem tudhatott, hiszen azokhoz nem ért.

Szerettük volna Seffer Istvánt is megkérdezni a vádemelésről, de munkatársa vette fel telefonját. Arról tájékoztatott bennünket, hogy a plasztikai sebész gyengélkedik, ezért nem tud az újságírók rendelkezésére állni. Ugyanakkor ígéretet kaptunk arra, hogy néhány nap múlva, ha jobban lesz, beszélhetünk vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik