Szórakozás

Exkluzív: Titokban gyermeke született a bűncselekménnyel gyanúsított magyar hírességnek

Régóta nem hallottunk dr. Seffer István felől, akit - másokkal együtt - azzal gyanúsítottak, hogy tiltott őssejtbeültetést végzett. A plasztikai sebész exkluzív interjút adott a Hír24-nek, melyben elárulta, nem sikerült őt megtörni és szakmailag ellehetetleníteni.

Az ismert kaposvári orvos ügye 2008 óta van terítéken, azóta számos módon és fórumon próbálták meghurcolni, vagy befeketíteni. Korábban azt nyilatkozta, amikor megtudta, hogy le akarják tartóztatni, rejtett kamerát keresett, mert azt hitte, valaki meg akarja tréfálni. Aztán kiderült, hogy nem viccről van szó. Olyannyira komolyra fordult az ügy, hogy letartóztatták, majd hosszú hónapokig háziőrizetben volt, aztán pedig lakhelyelelhagyási-tilalmat adtak ki ellene.


Fotó: Szabolcs László

Úgy tudom, hogy akkor is dolgozott, amikor szabadságát korlátozták.

Természetesen akkor sem ültem tétlenül. Szerencsére az otthonom egyben a munkahelyem is, így nem kellett leállnom. Tizennégy hónapot voltam indok nélkül házi őrizetben. Azt hiszem, azért maradtam erős, mert az alkotómunka lekötött, és a lelki bajokat is orvosolta. Azt, hogy nem sikerült megtörniük és szakmailag ellehetetleníteniük, az is bizonyítja, hogy az elmúlt egy évben hét kimagasló tudományos előadást tartottam, ami nagyon soknak számít. Emellett dolgozom a betegeimmel is.

Azt mondja, nem sikerült ellehetetleníteni, illetve tönkretenni. Ön szerint valaki erre utazik, ezért hozták összefüggésbe a nevét az őssejtbotránnyal?

Igen, így gondolom. Én semmi törvényellenes dolgot nem követtem el. Azt hiszem, komoly fejtörést okoz még az ügyem azoknak, akik engem belekevertek. Biztos vagyok abban, hogy ők maradnak végül bajban, nem pedig én.

Tud valamit arról, mikor fejeződhet be ez az évek óta húzódó tortúra?

Nem tudom, mikor lesz ennek vége, de abban bízom, hogy kiderül az igazság: semmit nem követtem el.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Hogy van mostanában? Sokan szkeptikusan fogadták kapcsolatát a szépségkirálynő Bodri Krisztinával. Együtt vannak még?

Természetesen együtt vagyunk. Időközben született egy kisfiunk, aki most nyolc hónapos. Nem akartuk nagydobra verni a dolgot. Nem szeretném, ha a szeretteimet meghurcolnák, vagy bajuk esne az ügy miatt. Nagyon boldog vagyok a jelenlegi családommal és szeretném, ha ez így is maradhatna.

Az MTV Híradójából időközben megtudhattuk, hogy emberi őssejtek engedély nélküli felhasználása miatt vádat emelt egy magánklinika tulajdonosai és alkalmazottai ellen, összesen kilenc embert állítanak bíróság elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik