Szórakozás

Fábry büntetlenül marad? Más állhat bíróság elé

Nagyon úgy tűnik, hogy Fábry Sándor megúszta, hogy bíróság elé kelljen állnia, amiért elhagyta az RTL Klubot. A show-mannek szerencséje van, hiszen neki nem volt közvetlen szerződése a csatornával.

Érthető módon a nézők többsége persze úgy gondolta, hogy Fábryt is az RTL Klub foglalkoztatta, mint ahogyan ez a legtöbb híresség esetében van. Ha így lett volna, a show-man vélhetően valóban nem úszta volna meg egy jókora per nélkül, ami nemcsak a pénztárcájára lett volna rossz hatással, hanem a hírnevét is megtépázhatta volna.

Bár az RTL Klubnál nem kívánnak hivatalosan nyilatkozni arról, milyen lépéseket terveznek a továbbiakban a Fábry műsorát készítő cég ellen, akivel eredetileg szerződtek, úgy tudjuk, szeretnék békésen lezárni a dolgot. Információink szerint jelenleg arra várnak, hogy a Fábry show producere hazaérkezzen Amerikából, és tárgyalni tudjanak vele. Az RTL Klub dolgozói azt beszélik, hogy Fábry Sándortól békében, baráti kézfogással vált el a csatorna vezetése. Bár korábban azt pletykáltál, hogy a híresség összerúgta a port Kovács Kristóf producerrel is, a legutóbbi hírek szerint erről nincs szó, sőt az MTV-s produkción is együtt dolgoznak majd. Természetesen szerettük volna Kovács Kristófot is megkérdezni a kialakult helyzetről, de külföldi elfoglaltsága miatt nem lehet utolérni.

Alekosz csatornaváltási ügye is nagy port kavart az elmúlt időszakban. Ő azonban nem annyira szerencsés, mint Fábry. A görög hős ugyanis közvetlen megállapodást kötött az RTL Klubbal, amit ráadásul meg is szegett, ugyanis élő szerződéssel a zsebében állapodott meg a konkurenciával. Nem csoda, ha a csatorna mindent visszakövetel tőle, ráadásul egy jókora pert is akasztottak a nyakába. Alekosz korábban a Hír24-nek elmondta, áll a per elébe, és ha a bíróság úgy dönt, visszaadja, amit az RTL-től kapott. Nem lesz nehéz dolga, ugyanis szinte semmit nem költött a nyereményéből, ráadásul úgy tudjuk, a TV2 is busásan megfizette, amiért átigazolt hozzájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik