Szórakozás

Gyászáról vall a TV2 műsorvezetője

Gyászáról, édesapja alkoholbetegségéről mesélt Váczi Gergő.

A  Fem3 Másképp című műsorában szeretett mostohamamájának haláláról és alkoholbetegséggel küzdő édesapjáról vallott Joshi Bharatnak Váczi Gergő. Az Aktív Extra műsorvezetője veszteségeiről mesélt, nevezetesen, hogy többször is szembesülnie kellett a halállal.


Fotó: TV2

“Néhány hónappal ezelőtt ment el a mostohamamám,  édesapám második felesége, akivel ötéves korom óta ismertük egymást, nagyon jó és szoros volt a kapcsolatunk. A mai napig nagyon megvisel, hogy nincs. Tudtuk, hogy ez be fog következni, rákos volt, de elképesztően rossz volt szembesülni a halálával” – emlékezett vissza az asszonyra Gergő.

“Nem mondott el nekem mindent, amiről azt gondolom, hogy tudnom kellett volna az állapotával kapcsolatban. Utólag tudom, hogy kímélni akart” – tette hozzá a műsorvezető, aki úgy érzi, ha tudja, már csak napjai vannak hátra mamájának, még inkább odafigyelt volna rá. Gergő arról is mesélt, hogy annak viszont nagyon örül, hogy második gyermekét, a kis Blankát még láthatta a beteg asszony. “Elmentem érte, és kértem, hogy jöjjön el hozzánk. Egy közös fotó is készült róla és a két kislányról” – tette hozzá.

Váczi Gergő édesapját már korábban, öt évvel ezelőtt veszítette el, akivel nem volt felhőtlen a kapcsolata. Ő és az ikertestvére háromévesek voltak, amikor a szülők elváltak, és onnantól kezdve alig látták a papát. “Elképesztően nehéz természetű, öntörvényű ember volt, miközben zseniálisan festett. Ám apaként nem tudott semmit felmutatni, hiszen nem volt velünk.  Az ő halála is megviselt, de ez inkább tudati folyamat volt, hiszen azt oltották belénk, hogy az édesapánk halálának meg kell ráznia minket. De nem éreztem, amit ‘kellett volna'” – vallotta Gergő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik