Szórakozás

VV Gergő őszintén vallott Seherezádéról és a taktikáról

Mióta kijött a villából VV Gergő, egyre több támadás éri. Pedig a volt villalakó úgy érzi, ő nem tett semmi rosszat. Csupán Seherezádé értette őt félre.

A ValóVilág legutóbbi párbaján hatalmas fölénnyel VV Vera jutott vissza a villába, VV Gergővel szemben. A villajátékos kiesésének okát többen börtönviselt múltjában, míg mások Seherezádéval való se vele-se nélküle kapcsolatában keresik. A szőkeség édesanyja teljesen kiborult, amiért az alfahím végül nem a lányát, hanem volt kedvesét választotta. Gergő azonban állítja: nem is szeretett volna semmi komolyat a lánytól.

„Mielőtt bementem a villába, úgy döntöttünk a párommal, Csillával, hogy szüneteltetjük a kapcsolatunkat,  éppen azért, hogy ha lesz valami bent, akkor ne kelljen magyarázkodni. Se neki, se nekem. A villában tényleg más volt a helyzet, Seherezádé és én is szeretetre vágytunk. Az, hogy ebbe ő többet gondolt bele, az ő dolga. Sajnálom, hogy ennek nem vettem észre a jeleit” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Gergő, akinek sikerült tisztáznia villabéli románcát kinti kedvesével.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

„Miután kijöttem, egész éjjel csak beszélgettünk. Persze maradtak tüskék, és van, ami nem esett jól neki, de úgy érzem, tisztáztuk a helyzetet. Azóta éjjel-nappal együtt vagyunk, boldogabbak vagyunk, mint valaha” – árulta el a villa alfahímje, aki állítja, hogy a szőkeséggel való kapcsolata nem taktika része volt.

„Nem voltak ilyen gondolataim, mikor Sehivel elkezdtünk nyitni egymás felé. Ha lettek volna, akkor biztos komolyabb vizekre evezek vele, belekeverve ezzel a szexet is. Szó sem volt taktikáról” – állítja Dukai Gergő, aki Seherezádé anyukája előtt is vállalja a véleményét. „Többször is hangoztatta már, hogy megmondaná nekem a magáét. Nagyon várom ezt a találkozást, mert szerintem ő az, aki kicsit érdekesen látja a dolgokat. Egy olyan lányról beszélünk, aki tizennyolc évesen gogotáncolt, és már ekkor volt benne szilikon. Szerintem tiszta sor volt, hogy ezt én mennyire gondolom komolyan. Nem hiszem, hogy csak engem kéne mindenért támadni” – mondta egyértelműen VV Gergő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik