Szórakozás

Elvetemült asszonyverő: üti a feleségét a TV2 sorozatának szereplője

A TV2 sikersorozatában Csillagkút polgármestere eddig sem egyenes jelleméről volt híres. A Jóban Rosszban polgármesterét alakító Bodor Géza valójában gondoskodó férj és édesapa.

„Szörnyű, hogy ilyen emberek vannak, akik visszaélnek az erejükkel, és bántják a nőket. Hálátlan szerepnek tűnik emiatt ezt a karaktert eljátszani, de bevallom, nekem jó volt egy tőlem ennyire különböző alak bőrébe bújni. Színészileg ez egy különleges kihívás, ráadásul Ulmann Mónika a partnerem, aki egy szenzációs színésznő, és nagyban megkönnyíti a helyzetem. Persze a forgatáson vigyázunk egymásra, amikor úgy tűnik, hogy teljes erőből rángatom, akkor azért ott valójában nem olyan súlyos a helyzet” – árulta el a sorozat polgármestere.

„A karakterem eddig sem volt szimpatikus, nem gondoltam, hogy lehet ennél rosszabb, de lehet. Talán ezek után a kedvenc zöldségesem nem áll majd velem szóba, de vállalom a kockázatot. A lányaim még kicsik, ők nem nézik a sorozatot, de volt már olyan óvodás társuk, aki azzal fogadott, hogy látott tegnap a TV-ben. De a gyerekeim, tudják, hogy színész vagyok. Most is elmagyaráztam nekik, hogy apa egy buta bácsit játszik, amit ők megértettek, és attól még nem gondolják, hogy én ilyen lennék” – vallotta be Bodor Géza.

A drámai eseményszálhoz kapcsolódóan a Jóban Rosszban újra egy jó ügy mellé áll a NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesület munkáját támogatva. Ahogy korábban Margit öngyilkossági kísérleteinek képernyőre kerülésekor, most is az érintett epizódok végén látható felhívással ösztönzi a TV2 sikersorozata nézőit arra, hogy ha Andrea történetéhez hasonlót élnek át vagy tapasztalnak környezetükben, keressék fel a családon belüli erőszak ellen küzdő szervezet munkatársait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik