Szórakozás

Szupertitkos felvétel vagy médiahack Klapka videója?

Különös videó kering az interneten Klapka Györgyről. Az üzletember azt állítja, elárulták, ám az is lehet, hogy egészen másról van szó.

Rejtett kamerás videofelvétel szivárgott ki(?) Klapka Györgyről. Az üzletember a felvételen titkos és nagy értékű aranyszállítmányról beszél, amelyhez mindenképpen ő szeretne hozzájutni. “Még egyszer hangsúlyozom, ez a dolog nagyon bizalmas, kettőnk között kell, hogy maradjon. Mindegy, ki mit mond, mi tudjuk, hogy a válságnak nincs vége, ezért erre a szállítmányra nem teheti rá más a kezét” – magyarázza a videóban a vállalkozó.

A Hír24 természetesen megkérdezte Klapkát is az üggyel kapcsolatban: “Ezt a gazemberséget valószínűleg egy alkalmazottam csinálta, és ki is fogom deríteni, hogy ki az. Nem akartam, hogy ez az üzlet kitudódjon, mert szeretném, ha én tudnám megvásárolni a szállítmányt. Jelenleg aranyhiány van, a válság miatt pedig tömeges igény lenne rá, hiszen még mindig a legjobb befektetés” – nyilatkozta meglepő nyugalommal az üzletember, aki később a TV2 Aktívjában is nyilatkozott. Az ékszerész elmondta, társai miatt nem beszél többet a történtekről. A műsorból megtudtuk, hogy az idős vállalkozót “a rendőrség is kereste, de nem tiltott dologról van szó”.

A felvétel kapcsán joggal merül fel a kérdés: tényleg szupertitkosan felvett képsorokat látunk, vagy egy ügyes marketingfogás áldozatai lettünk? Mi ez utóbbira tippelünk, hiszen Klapka György ez utóbbinak is érti a módját. Az üzletember azt sem tagadja, büszke régi reklámjaira, amelyek soha nem kerültek sokba, de mindig felkeltették az emberek figyelmét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik