Szórakozás

Összeverekedett lányával Mary Zsuzsi az öngyilkosság előtt

Még lányával is összeverekedett az öngyilkossága előtti hetekben Mary Zsuzsi, aki megijesztette rokonait fura viselkedésével.

Bár pályatársai és rokonai úgy látták, nem volt előjele annak, hogy Mary Zsuzsi öngyilkosságot követ el szenteste, Klapka György, a táncdalénekesnő volt férje szerint a nő furán viselkedett az utóbbi hetekben – írja a Bors.

„El volt keseredve nagyon. Egy hülyeség miatt. Volt egy doboza, amelyben a fiunk, Denni régi komputeralkatrészeit tartotta – mondta el az ismert vállalkozó. – A gyerek karácsonyra kapott tőlem egy vadonatúj számítógépet, az anyja meg mondta neki, hogy menjen fel hozzá, és a dobozból válogasson alkatrészeket a géphez. Nyolc-tíz évvel ezelőtti kábelek voltak ott, nem kellett a fiúnak. Zsuzsi sírva hívott fel, mennyire fáj neki, hogy Denni semmilyen ajándékot nem fogad el tőle. Nem volt már tisztában a dolgokkal, az utóbbi időszakban nagyon zavarosan gondolkodott. Olyan dolgai voltak, amelyek mindannyiunkat megdöbbentettek” – árulta el az üzletember, aki elárulta, hogy Mary Zsuzsi még lányukkal is összeverekedett.

„Két héttel ezelőtt a lányunkat, Sandyt behívta a lakásába, és rázárta az ajtót. Sandy megijedt, hogy mit akar tőle az anyja, és ezen rendesen összeverekedtek. A kislány közölte, hogy soha többé nem szól hozzá, de aztán karácsonyra sikerült összehoznom őket” – nyilatkozta Klapka György, aki megdöbbent mikor megtudta, hogy volt feleségét Csömörön hamvasztják majd.

„Amikor kiderült számomra, hogy Zsuzsit Csömörön hamvasztják, majd’ elájultam. Tizenöt évvel ezelőtt ugyanis én építettem az ottani hamvasztót. Nagyon kicsi a világ” – mondta a volt férj.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik