Szórakozás

Megvan, kihez menekült volna Mary Zsuzsi!

Klapka György szerint sületlenségeket beszél Mary Zsuzsival kapcsolatban állítólagos barátnője, Némedi Mari. Az idős üzletember úgy véli, az énekesnő anyagi okokból ápolta a kapcsolatot Zsuzsival és közös fiukkal, Dennissel.

Némedi Mari a Mokka vendégeként Mary Zsuzsira emlékezett. Az énekesnő Zsuzsit jó barátnőjének tartotta, ám azt nem tagadta, nagyon régen találkoztak. Arról azonban mesélt, hogy az ékszermágnás egykori felesége többször is hozzá fordult segítségért, ugyanis el akart költözni Klapka telkéről. “Felajánlottam neki a vidéki házam egyik szintjét, megígértem neki, hogy együtt járunk fellépni, segítek neki, így leszakadhat végre a családjáról” – mesélte.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Némedi úgy véli, Zsuzsi tragédiájához önjelölt menedzsere is hozzájárult, aki megfosztotta az énekesnőt önállóságától. “Teljesen elszigetelte, elzárta Zsuzsit mindentől és mindenkitől, a mobiltelefonját elvette, mindenkire féltékeny volt” – állította Némedi, aki azt is kijelentette, hogy a menedzser látta el itallal is Zsuzsit. “Akár vodkát is hozott neki” – tette hozzá.

A Hír24 kérdésére Klapka György elmondta, egészen biztos benne, hogy Zsuzsinak esze ágában sem volt elköltözni tőle, és úgy véli Némedi összevissza beszél. “Nem normális az a nő” – méltatlankodott. Az üzletember és Mari között amúgy sem felhőtlen a viszony, amióta az énekesnőt hírbe hozták fiával, Dennissel. “Akkoriban meg is kérdeztem tőle, hogy a fiam tetszik-e neki vagy a pénze” – emlékezett vissza. Klapka szerint szemenszedett hazugság az is, hogy Zsuzsit a menedzsere zárta volna el a külvilágtól. “Csak azt tudom mondani, amit eddig, a volt feleségem rettentően meghízott, szégyelte magát, és ezért nem ment emberek közé. Ha ki akart volna mozdulni, senki sem tudta volna visszatartani” – állítja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik