Szórakozás

Csúnya atrocitások érik a magyar valóságshow egykori szereplőjét

Senkiházinak nevezték ÖsszeEsküvők Mariánját. A fiú be akarja bizonyítani, hogy tehetséges.

Az ÖsszeEsküvőkből ismert Héjássy Marián édesapja a műsor alatt többször beszélt arról, hogy nem tud büszke lenni a fiára, ráadásul abban a kisvárosban, ahol élnek, több negatív visszajelzést kapott. Akkoriban azt gondoltuk, hogy Marcinak nehéz lesz visszailleszkednie a hétköznapi életbe, de nem így történt: fodrászként dolgozik, akárcsak a show előtt. Persze, azt nem tagadja, voltak, akik ellentmondásosan viszonyultak hozzá, de a legtöbben megpróbáltak valamilyen módon közel kerülni az újdonsült celebhez.

“A barátok, amíg bent voltam is, kiálltak mellettem, folyamatosan kommenteltek a valóságshow hivatalos oldalán. A haverokkal más a helyzet. Köztük több olyan is van, aki szemtől szembe talpnyalóként viselkedik, de a hátam mögött elmond mindennek” – mesélte Marián a Hír24-nek, de azt is hozzátette, velük nem foglalkozik, nem hagyja, hogy megmérgezzék a napjait.

A fiú elmondta, hogy nem is rezidenciabeli ügyei, hanem zenei tervei miatt érték inkább atrocitások. “Több együttes is ismert Ajkán, és azok tagjai nem nézték jó szemmel, hogy zenélni szeretnék. Az egyik zenekartól különösen negatív hozzáállást kaptam, konkrétan senkiházi rappernek neveztek. Később küldtem nekik egy számot, azóta jóban vagyunk” – meséli Marci, aki azt is elújságolta, hogy már menedzsere is van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik