Szórakozás

Exkluzív! Kati mama: “Nem vagyunk alkoholisták”

A TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának talán a legmegosztóbb mama-fiú párosa volt Kati mama és Marián. Az ajkai család Rezidencia-beli viselkedése a nézők egy részénél kiverte a biztosítékot, mások azonban a kiesésükig szurkoltak a szókimondó Marcinak és édesanyjának. A Hír24 Kati mamával beszélgetett.


Fotó: TV2

Hír24: Voltak, akik a kezdetektől szinte a rajongásig szerették önöket, mások egy idő után nemtetszésüket fejezték ki. A valódi életben is ilyen szélsőséges reakciókat váltanak ki az emberekből?

Kati mama: Szerencsére rengeteg barátunk van. Szeretnek a közelünkben lenni, velünk nevetni. Mondhatni, bevonzzuk az embereket. Aki figyelte a Rezidencia-beli életünket, láthatta, többnyire vidámak vagyunk, de a bezártság néha ránk is negatívan hatott, fokozta a feszültséget. Főleg Marci viselte nehezen, talán ezért is viselkedett olykor úgy, ahog

Hír24: Férje, János bácsi többször is kifejezte a rosszallását az ön, de főleg Marián viselkedése miatt. Még azzal is megfenyegette, hogy beadja a válópert, Marcit pedig kitagadja. Sikerül megbeszélniük azóta a problémákat? Mi fájt neki a legjobban?

Kati mama: Átbeszéltünk mindent, nagyon szeretjük egymást, szó sincs válásról. Jánost az bántotta, hogy nem fegyelmeztem jobban Marcit. Ezt most már másképp csinálnám. Ha nem is mindenki előtt, de négyszemközt jelezném neki, ami nem tetszik. Egyébként őt sem tagadta ki az apja, ha akar, maradhat, de mivel már 26 éves, úgy döntött, mindenképpen önálló életet kezd. Hogy itt, Ajkán vagy Pesten, még nem tudni.

Hír24: János bácsi azt nyilatkozta, hogy amíg önök távol voltak, félrelépett. Igaz ez? És ha igen, megbocsátható ez a botlás?

Kati mama: Őszintén szólva, nem hiszem, hogy így lenne. Csak heccelni akart…  Igaz, ő azóta sem cáfolta ezt meg, de én sem firtatom. Még ha így is van, én elnézem neki. Harminchárom éve házasok vagyunk, ilyenkor már megbocsátóbb az ember. Az együttélésünk kezdetén persze főbenjáró bűn lett volna a megcsalás, de mi nagyon szerelmesek voltunk egymásba, így ez fel sem merült.

Hír24: Az a hír járta, hogy Marcit – a viselkedése miatt – szégyellik a bátyjai. Sikerült rendezniük vele a viszonyt?

Kati mama: A fiatalabb bátyja nem neheztel. Ő még a Rezidenciára is küldött üzeneteket, álnéven. A legidősebb fiam egyelőre engesztelhetetlen, sem velem, sem Marcival nem békült ki. Nem érti, minek mentem bele egyáltalán ebbe az egészbe.

Hír24: Ha lenne lehetőség, részt venne újra valóságshow-ban?

Kati mama: Igen, de nem Marcival. Ő nagyon nehéz természetű. A másik két gyermekemmel vagy a férjemmel minden további nélkül.

Hír24: Változott egyébként a kapcsolata az összezártság által Marcival?

Kati mama:  Természetesen. Ennyi időt rég nem töltöttünk együtt. Eddig ismeretlen jó és rossz tulajdonságai is kiderültek, de alapvetően úgy érzem, ahogy eddig, ő nagyon hasonlít hozzám.

Hír24:  Marci elég sokat ivott a Rezidencián, és volt, aki önt is alkoholizmussal vádolta…

Kati mama: A fiammal az volt a baj, hogy nem talált rá bent a szerelem és az utóbbi időben többször is italba fojtotta a bánatát. A kinti életben azonban jó ha két-háromhavonta iszik. Nincs is hozzászokva, ezért is száll a fejébe gyorsan. Jó lett volna, ha megtalálja a párját. Eddig két komoly kapcsolata is volt, nagyon szerethető fiú. Ami engem illet, egy velem született rendellenesség miatt vízhajtókat szedek. Az időnkénti püffedtség miatt vádoltak meg, ám az nem az alkohol miatt van.


Fotó: TV2

Hír24:  Az elmúlt héten rosszul lett a Rezidencián. Mi volt a baj?

Kati mama: Éva idegesített fel, azt vágta a fejemhez, hogy a férjem sem vár haza. Szaporább lett a pulzusom, amúgy ez előfordult már máskor is. Az anyósjelöltek egy része amúgy sem értette, miért tart ki mellettem ez a jóképű férfi, a férjem. Ők mindenkit a külsőségekből ítélnek meg, pedig nem ez a lényeg.

HÍr24:  Hónapokra kiesett a munkából? Milyen lesz visszailleszkedni a mindennapokba?

Kati mama: Női és férfi szabóként a családi vállalkozásunkban dolgozom, így a munkám nem került veszélybe. Eleinte biztosan furcsa lesz, de ez a való élet, nem az, amit bent éltünk a Rezidencián.

Hír24: A Másával való viszonyukat a nézők végigkövethették a hónapok alatt. Milyen szájízzel váltak el egymástól? Sikerült azóta megbocsátaniuk a hazugságát?

Kati mama: Csak most látom, hogy ez a kislány a képernyőn keresztül mennyire „átjön”. Már sokkal jobban megértem őt, és azt is látom, talán nem volt más lehetősége szakítani a korábbi életével, mint ez a játék. 23 éves, ezidáig a férje birtokolta a testét-lelkét. Meg is fogadtuk, ha ő megy összecsapásra, ott leszünk, és neki szurkolunk.

Hír24: Önökkel együtt távoztak a Rezidenciáról Szilóék. A fiú megpofozta Renikét, ezért kizárták őt és Erzsókot a játékból. Ön igazságosnak érzi ezt a döntést?

Kati mama: Mindenképpen. A lényeget tekintve mindegy, hogy kicsi vagy nagy pofon csattant el, ahogy abban sincs különbség, hogy egy gombostűt vagy milliárdokat lopunk el. A pofon, pofon, a lopás pedig lopás. Egyébként nagyon sajnáltam őket, és azt, hogy így alakult a helyzetük.

Hír24:  Önök az első percben jóban lettek Alekosszal és Vájával. A többi játékos azonban nem tudta elfogadni őket, mert   – a nézők  jó részével együtt – igazságtalannak tartották, hogy valaki olyan, aki csak a finisbe költözik be, megnyerheti a játékot.

Kati mama:  Hogy Alekoszék beköltöztek, nem a mi döntésünk volt. Marci és én elfogadtuk a műsorkészítők döntését. Jól kijöttünk velük. Alekosz fura figura, de úgy érzem, az első nap kiismertem. Rajta nagyon sok a máz, a póz, de lelke mélyén jó ember.

Hír24: Lesz, akikkel tartják majd a kapcsolatot?

Kati mama: Rendszeresen és személyesen nem hiszem. Idő sem lesz rá. Egy-egy telefon, esetleg.  Ha másra nem, arra jó volt az ÖsszeEsküvők, hogy méginkább megerősödjön bennem a család fontossága. Az eddiginél is jobban oda akarok figyelni a férjemre, a fiaimra és az unokáimra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik